Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak, a csaszarnal a...

Anyukak, a csaszarnal a kateter felhelyezese faj nagyon?

Figyelt kérdés
3 nap mulva programozott csaszarom lesz,es ettol felek a legjobban.milyen erzes?
2011. dec. 12. 10:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmit. vagy csak szerencsém volt mert hozzáértő katéterezett?
2011. dec. 12. 14:00
 12/19 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fájt, de legalábbis nagyon kellemetlen volt (már majdnem két éve, úgyhogy csak arra emlékszem, hogy nagyon rossz volt). Holnap progis császárom lesz, igazából ettől a részétől félek a legjobban:(
2011. dec. 12. 15:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsonak kitartast,holnap mar a lathatod a manokadat.Nekem csutortokon lesz ,de mar nagyon varom,csak az ilyen kateterektol felek.
2011. dec. 12. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a katéter egy mumus volt...Mikor kiderült, hogy császár lesz menet közben, akkor alkudtam nem e lehetne mikor már alszom...:D Jól kinevettek, hogy ha már 16 órát vajúdtam, ezt meg se fogom érezni.És nem is nagyon éreztem meg, mondjuk lehet nekem jól csinálták, jó szülésznőm volt:)
2011. dec. 12. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is féltem tőle, de hidd el, hogy kellemes csalódás volt, a be és a kihelyezése is. Remélem nem kiabálom el, két hét múlva elvileg megint megtapasztalom...
2011. dec. 12. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:

én a katétertől és a beöntéstől jobban féltem,mint a császártól.:)

nekem érzéstelenítés után tették fel.semmit nem éreztem.nekem az érzéstelenítés sem fájt egyáltalán.megkérdezhetem,hogy miért lesz altatásos?

2011. dec. 13. 11:02
 17/19 anonim ***** válasza:
A méhszájvizsgálat sokkal jobban fáj. Azt hittem becarok a fájdalomtól. A katéter nem volt gáz, csak kellemetlen.
2011. dec. 14. 00:01
 18/19 A kérdező kommentje:
En Szlovakiabol vagyok,Dunaszerdahelyrol es itt a dokim altatassal csinalja.Ugy hallottam hogy ha nagyon akarnal epiduralis akkor az 200 euro...sajnos arra meg nem tudom elokapni az egyik zsebembol a penzt,igy is a fogadott dokinak is kell fizetnem.
2011. dec. 14. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Jelentem, megszültem, és most is qrvára fájt a katéter, de még miután kiszedték, utána napokig a pisilés is. Mivel progis császárom volt, úgy ültem a vajúdóban, hogy nem voltak fájásaim, olvasgattam, míg vártam. Na, miután feltették a katétert, úgy mentem vissza a vajúdóba, hogy kivert a víz, szinte jobban nyögtem, mint a másik csaj, akinek fájásai voltak. El is döntöttem, hogy nem szülök többet:( Alig vártam, hogy vigyenek már a műtőbe, megváltás volt, mikor végre elaltattak:(
2011. dec. 21. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!