Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A katéter felhelyezése fájdalmas?

A katéter felhelyezése fájdalmas?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább kellemetlen, mint fájdalmas és csak egy pillanat az egész.
2011. aug. 9. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta,inkább kellemetlen.Nekem mikor feltették pisilési ingerem volt.
2011. aug. 9. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
csak kellemetlen
2011. aug. 9. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem fájt(5x is volt hozzá szerencsém)én csak a levételnél éreztem egy,de tényleg egy pillanatnyi csípő fájdalmat!Hidd el csak azért félsz mert nem tudod milyen,én is féltem de bagatell :)
2011. aug. 9. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Én annyira izgultam, hogy észre sem vettem, hogy már felhelyezték. Megkérdeztem, hogy mikor rakják már fel??? Erre közölték, hogy két perccel EZELŐTT... :D
2011. aug. 9. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Én már nagyon kimerült voltam,folyamatos fájásaim voltak,mikor közölték h visznek a műtőbe,felhelyezték a katétert,de nem fájt csak kellemetlen volt,de csak egy pillanat az egész!
2011. aug. 9. 13:34
 7/9 anonim válasza:
Annyit mondtak nekem hogy vegyek egy nagy lélegzetet és akkor tette fel, a levétel ugyanígy történt. Egyáltalán nem fájt.
2011. aug. 10. 07:11
 8/9 Levka Reina ***** válasza:
Egy picit, égő-csípő érzés még utána is egy-két percig. Ki lehet bírni. Férfinak biztosan rosszabb...
2011. szept. 16. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem idétlenkedik aki beteszi, akkor nem fáj. nem rosszabb a rákszűrésnél.
2015. febr. 5. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!