A méhszájkitágító eszköz (laminaria) felhelyezése miért annyira fájdalmas?
Érdekes, mert nekem mindenki mesélte, h mennyire fáj, arra is készültem, és szinte nem is éreztem, éjjel simán tudtam aludni is. Annyi volt, h utána iszonyúan szédültem, még reggel is.
Nem vagyunk egyformák, de a többségnek fáj nagyon.
Hát szerintem azért, mert amikor teszik fel, akkor egy fém vmivel szétfeszítik a zárt méhszájat...nekem is irtóra fájt.
Viszont utána már csak olyan menstruációs görcsöm volt éjjel, és aludni is tudtam...mondjuk bevettem egy algopirint.
Utolsó előtti vagyok:
Felfekszel egy kengyeles ágyra, nekem a lábamat lekötötték, gondolom nehogy orrba rúgjam a dokit.
Utána lábak szét, kacsa be, és bedugja a lamináriákat egyenként. A ropi jutott róla az eszembe, úgy néz ki kb, csak egy ici-picit vastagabb.
Nekem 3 db-ot tettek fel.
Utána remegtem mint a kocsonya, azt hittem, le se tudok mászni arról a rohadt ágyról, a doki segített le. Meg utána szédültem, de az gondolom a nagy stressztől van, és nagyon...olyan megalázónak éreztem, pedig aranyos volt az orvos...
De figyu, mi négyen voltunk a szobában, és abból kettőnknek fájt ennyire, a harmadik lánynak csak kellemetlen voltg, a negyedik meg azt mondta, hogy mintha csak tampont tettek volna fel...szal egyéni is...
Mikor mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!