Császármetszés során katéter felhelyezése felsértheti a hólyagot vagy a húgyvezetéket?
Szia
Engem szülés közbe és után katétereztek meg....:S
A pisilés kb 1,5 hétig eléggé nagyon kellemetlen volt ,de nem pisiltem véreset stb
Szia!
sajnos rossz technika miatt, bizony okozhatnak sérülést a hugycsőben :-(
Sajnálom
Mindenképpen lásson orvos, vizelet fertőtlenitőt biztosan fogsz kapni, hogy bacik ne kerülhessenek a sérült részbe, és szerintem 2 naponta ajánlatos lenne ellenőriztetni is a vizeletedet, hogy nem - e gennyesedik, stb...
Gyógyulást kivánok, és jó babázást Neked!!!
Szia!
Én is így jártam anno,mint te.
Csak összeszorított fogakkal tudtam pisilni. Én kaptam rá gyógyszert,vizelet tisztítót meg mondta a doki,hogy nagyon sok vizet igyak és hamarabb elmúlik. Kb. 2 hétig tartott a fájdalom.
Ó, nagyon sajnálom, épp elég a császáros sebbel mászkálni, nem még a felsértett húgycső!
Mindenképp kérj orvosi segítséget, és igyál sokat (bár gondolom szopi miatt amúgy is......)
Én is császáros voltam, de nekem műtét előtt megváltás volt a katéter, előtte lenyomtak 1 liter infúziót, azt hittem szétdurran a hólyagom. Nem éreztem semmit, és utána sem fájt.
Szegénykém:(
Velem ugyanez volt, csak annyival volt nekem rosszabb, hogy én krónikus húgyúti fertözéssel küszködök 3 éve, ami évente 2-3x kiújul. Szülés után megkatétereztek és megint éreztem azt az égetö el nem múló érzést mint mikor visszatér a betegség. És sajnos én nem csak pisilésnél érzem, hanem egyébként is, mint állandó fájdalom.
Nekem az segített, hogy 1-1,5 hétig naponta 2 liter folyadékot megittam. Akkor is ha nem esett jól, tudtam hogy muszáj :(
Próbáld ki, az meg fogja tisztítani a húgycsöved. Jobbulást kívánok neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!