Vákuumos terhességmegszakításon fogok átesni. Mennyire kellemetlen a tágító felhelyezése és a tágulás? Altatás nélkül érzéstelenítő szurival a beavatkozás mennyire fájdalmas?
A válaszom nem lesz hasznos, és le leszek pontoza, tudom. :-(
A szexre fel voltál készülve mentálisan és anyagilag? És a fogamzásgátlásra?
A babának fájni fog a vákuum.
Bocsi az offért, nem akarlak lebeszélni, csak egy pár sort szeretnék írni neked. Én 29 vagyok, terveztük a babát, de végig úgy éreztem, nem vagyok felkészülve. Még szülés után is fura volt az egész szituáció. Jól elláttam a babát, szoptattam, és szerettem, de idő kellett, amíg beértem, mint anya. Most fél éves a picikém, és imádom, szavakkal leírhatatlan az érzés, az, hogy anya vagyok. Tudod a gyermek mindig jókor, és mindig rosszkor jön. Vagyis nincs megfelelő pillanat, mert minden pillanat az. Az a kis csöppség valamiért téged választott anyukájának!
Még egyszer ne hari, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
és az abortusz tudod milyen mentálisan?
Évekig viseled!
Hajajj, le lettem ám pontozva...:O
Ettől függetlenül a véleményemet vállalom.(bár azért megsúgom, nekem is véletlen baba volt, még tanultam volna tovább s bár nem tartozunk a felső 10ezerbe, megtartottuk és IMÁDJUK)
Amúgy szüleid mit szólnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!