Aki volt terhességmegszakításon annak mit kellett kórházba vinnie? és milyen volt a közeg, környezet?
holnap kell mennem, és érdekelne, hogy ti mennyi cuccot, gatyát, milyen bugyit, betétet vagy valami féle dolgot vitettek-e és raktatok a bugyitokban miközben tágultatok? akkor volt vérzés?
illetve a műtőbe kaptatok köpenyt, lepedőt?
4x volt műtétem (nem ilyen jellegű) és mindig adtak zöld lepedőt meg köpenyt, ami később nem volt már rajtam, csak a pizsamám. Hálóinget vigyek?
magánklinikás részlegnél leszek. rendesen a kórházban csak nekem más orvosom lesz. ő fogja a tágítót is felhelyezni?
pizsama,betét,tisztálkodási szerek,törölköző...
nekem a tágító fájt nagyon,de vérzés csak másnap,a műtét után volt,akkor is minimális.
amikor feltették a tágítót és műtétnél-akkor kellett csak a kórházi hálóinget felhúzni,amúgy lehettünk a sajátunkban
"És még annyit, hogy egy férfinak sincs joga egy nőt abortuszra biztatni! Az ilyen férfival szemben határozottnak kell lenni, és ha kell otthagyni!"
Persze azt gondolom, hogy szerencsés esetben ő is örülni fog végül, hogy még is meg lett tartva, és megbánja, hogy ilyenre buzdított, már ha Nálad ilyesmiről van szó.
Semmit nem kell magaddal vinned. Csak egy jó nagy adag lelkierőt... :(
Adnak hálóinget, amit a tágító felhelyezése után felveszel, és várod a műtősfiút...
Most is hányingerem, ha csak rágondolok...
Iszonyú rettegés, szorongás kap el, amikor már érzed, hogy nincs visszaút... Soha nem felejtem el, a vérnyomásom az egekbe szökött..
A tágító felhelyezése pedig annyira fájt, hogy ott és akkor megfogadtam, hogy SOHA TÖBBÉ!!!!!!!!!!
Neked muszáj?!
De jó lenne, ha még vissza tudnál fordulni... :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!