Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák? Van itt rajtam...

Kismamák? Van itt rajtam kívül más is, aki az 5. babáját várja? Nálatok mik a környezet reakciói? Tesók mit szólnak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!!

Nem az 5. babát de a negyedik terhességem és ebből a második élő babám lesz aki most a szivem alatt csücsül.

az afp -hez idegen védőnő töltötte ki a papiromat és kérdezte hogy hanyadik terhesség mondom 4. hatalmasat nézett.

Jó egészséget Nektek!

2011. febr. 3. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy ilyen anyukát:) Mi első babások sokat kérdezgetjük és általában tudja is a választ mindenre, a rutin meg az évek.

Nagyon tiszteljük, hogy 40 évesen még bevállalta az ötödiket és van türelme az 5 gyerekhez.

MINDEN TISZTELETEM A TIÉTEK!!!

2011. febr. 3. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

én is csak második babás vagyok, de van ismerősöm, akinek már az ötödik baba jött, hát nekem nagyon tetszik, én is bevállalnám ha lenne rá anyagi fedezet. Kis faluban élünk, de senki nem szólja meg őket, ja és nem kisebbségiek, bár ha azok lennének engem az sem zavarna.

A tesók is örülnek neki, a nagyok már teljesen részt vesznek a kicsik körüli teendőkbe, a nagy lánynak majdhogynem olyan néha mintha a sajátja lenne, de szerintem olyan jó nevelés az, hogy ilyen segítőkész és látszik, hogy nem kényszerből.

Gratulálok nektek és jó egészséget!

2011. febr. 3. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!ugyan Énsem az 5.-et várom csak a 4.-et.:D

mi 3-at terveztünk Ő ajándék baba lesz.:)

eddig egyedül a drága anyám hülyézett le,amugy senkitől nem kaptam negativ visszajelzést,elvégre mi fogjuk őket felnevelni.

illetve amikor pl bemegyek a gyerekorvoshoz a 3 gyerkőccel nagy pocakkal akkor szoktak érdekesen nézni rám,de nem érdekel Én büszke vagyok rá hogy ennyi gyönyörű gyerekem van.

jövő héten megyünk wellneselni,na arra kiváncsi vagyok hogy ott mik lesznek a reakciók.:)

mekkorák a gyermekeid?hányadik hétben jársz a pocaklakóval?

Ja,és a tesók nagyon örülnek a legkisebb tesónak.:)

2011. febr. 3. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:

igen.az Édesanyámat.az utolsó 2 gyerek már nem volt tervezett,de nem akarták semmiképp elvetetni egyiket sem.ált mikor meghallják h 5 gyerek azonnal mindenkinek leesik az álla,és nem csak azért mert h 5-öt felnevelt,hanem azért is mert szerencsére jó alkata volt anyukámnak mindig,igy nem mondaná meg senki h annyiszor szült,ja és mindegyőnk 1 apától van,ami szerintem megint becsülendő dolog.

hát hogy a tesók hogy fogadták.szeretjük egymást.persze vannak viták de hát melyik családban nincsenek.igaz 2-en kinn vannak Londonban,igy sajnos nem találkozunk sokat,de tartjuk rendszeresen a kapcsolatot.

nekem csak 1 gyerekem van,de ha valami volt nem a védőnőt hívtam fel,hanem anyukámat.tapasztalat van bőven :)

GRATULÁLOK A SOK GYEREKHEZ.KÍVÁNOK ERŐT KITARTÁST ÉS PERSZE EGÉSZSÉGET HOZZÁ.

ja a legidősebb 31 éves a legfiatalabb 11 nálunk.

2011. febr. 3. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!