Cigiztek terhesen? És ha igen, akkor mit szól a környezet hozzá? Megpróbáltad letenni vagy meg sem fordult a fejedben?
Én nem dohányzom, ebből következik, hogy amúgy is utálom a cigit. :P
Amikor a kórházban voltam, két szoptatás között mentek ki a nők cigizni. Nem volt szép látvány. Pláne, hogy egyiknek egyik kezében cigi, a másikban fél literes kóla volt.
A gyeremnek nem volt minden vizsgálata rendben, így nem jöhettünk haza "időben". Nem felejtem el, hogy mennyit bőgtem, hogy mi nem mehetünk haza, míg az ilyeneket egyből kiszórták a kórházból.
szerintem gusztustalan, undorító dolog, mikor egy nagy pocakos kismama cigizik!
amit megcsináltam a tesztet, és kiderült, hogy jön a baba, letettem a cigit, mert nekem ő volt a legfontosabb, és nem az, hogy nekem hiányzik-e vagy sem!
persze ahogy múltak a hetek (főleg a 2.trimeszterben) voltak pillanatok, mikor nagyon-nagyon rágyújtottam volna, de nem tettem, mert belegondoltam, hogy nem kell az, hogy később esetleg valami baja legyen!
meg szerintem aki nem tudja letenni a cigit, az addig ne is vállaljon gyereket!!!
Sziasztok, köszi, h írtatok!
na igen, lekell tenni a cigit, az biztos, de én most abban a cipőben járok, h akarunk gyereket a férjemmel, és ő azt mondta, h 2 hónappal előtte le kell tegyem a bagót, h jó esélyekkel induljon a baba.
Mondtam neki, ha kiderül h az vagyok egyből leteszem, de azt mondta, h nem!!
így olyan nehéz!
Férjednek sajnos igaza van, ha tényleg szeretnéd a babát, le kell tenni már előtte, hogy kitisztuljon a szervezet.
Ez persze nagyon nehéz, akkor könnyebb, mikor már ténylegesen terhes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!