Cigiztek terhesen? És ha igen, akkor mit szól a környezet hozzá? Megpróbáltad letenni vagy meg sem fordult a fejedben?
Én is cigiztem terhességem előtt. Az első terhességemnél pozitív teszt után rögtön letettem a cigit, sajnos vetélés lett belőle. Még az nap a kórházban mondtam a férjemnek, hogy hozzon cigit, mert nem tudtam abba hagyni a sírást, a cigi egy picit megnyugtatott. Most ismét babát várok, de most nem sikerült azonnal letenni a cigit, naponta 1 vagy fél cigit elszívtam míg dolgoztam, ez 6. hétig volt így. Nem akartam cigizni végig így egyik napról a másikra letettem és azóta még fél szálat sem szívtam el. Egy idő után már az is zavart, ha férjem cigi szagú volt, szerencsére most már ő sem cigizik! :o)
34 hetes kismama
Lányok! Én eddig úgy tudtam, hogy a baba életének első 6 hetében, nem "jutnak" el ilyen anyagok, vagy hogy fogalmazzam meg.
Valahol azt olvastam, hogy ha a terhesség első 6 hetében dohányzik valaki semmivel sincs több esélye a komplikációra, mint annak aki életében nem dohányzott.
Tényleg így lenne?
Félreértés ne essék, ha kiderülne, hogy pocakos vagyok, azonnal eldobnám!! :0)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!