Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki volt terhességmegszakításo...

Aki volt terhességmegszakításon annak mit kellett kórházba vinnie? és milyen volt a közeg, környezet?

Figyelt kérdés

holnap kell mennem, és érdekelne, hogy ti mennyi cuccot, gatyát, milyen bugyit, betétet vagy valami féle dolgot vitettek-e és raktatok a bugyitokban miközben tágultatok? akkor volt vérzés?

illetve a műtőbe kaptatok köpenyt, lepedőt?

4x volt műtétem (nem ilyen jellegű) és mindig adtak zöld lepedőt meg köpenyt, ami később nem volt már rajtam, csak a pizsamám. Hálóinget vigyek?

magánklinikás részlegnél leszek. rendesen a kórházban csak nekem más orvosom lesz. ő fogja a tágítót is felhelyezni?

2011. ápr. 17. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Próbáltam én is lebeszélni tegnap, privátban, elég hajthatatlannak tűnik. De írj neki Te is privátban is, hátha Neked, akinek már volt jobban hisz! Látod, most már többen is próbálunk lebeszélni! Gondold még egyszer meg, ha még elolvasod, a SZÍVEDDEL. Arra hallgass, amit a szíved mond a legmélyén! Szépen kérünk!
2011. ápr. 18. 14:06
 12/18 anonim ***** válasza:
mivel ma ment, ezért már nagyon valószínű, hogy túl van rajta... mért kéne lebeszélni?! ő élete, biztos megvan az oka miért!!!!
2011. ápr. 18. 16:37
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Nem csak az ő élete. Megölt egy embert, azt pedig gyilkosságnak hívják.
2011. ápr. 18. 17:03
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Na most már gondolom megtetted. Most komolyan jól esik a kis lelkednek, hogy kinyírtál egy ártatlan embert, hogy megkaptad a legnagyobb ajándékot az élettől, mit ember megkaphat,még ha nem is amikor kaptad, amikor Te tervezted, de Te nem becsülted meg, hanem kidobtad a kukába, mint egy szelet pizzát, ami nem ízlik? Hogy sikerült az "Azt csinálok, amit akarok, ne pofázzon bele senki!" jogodat egy néhány centis kis csöppség ellenében gyakorolnod,akinek Rád lett volna szüksége, akit Rád bízott a sors,akiben megláthattad volna a saját arcodat,akitől kifejezhetetlen mennyiségű szeretet kaptál volna, még legalább egy fél évszázadon keresztül, ahelyett, hogy inkább azok ellenében gyakoroltad volna, akik minderre biztattak?Remélem most jól érzed magad, hisz megkaptad, amit "rendeltél" kényelmet, a rövidebb utat. Azt kívánom Neked, hogy nagyon kényelmes életed legyen, és rengeteg pénzed, amit csak magadra költhetsz!
2011. ápr. 19. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
mért kell bántani???? hagyjátok már békén szegényt!!!!! kívánom, h nektek v gyereketeknek kelljen egyszer hasonlót átélni. most őszintén! melyikőtök tudja, h mi van szegény lánnyal, mért kellett ezt tennie?! lehet megerőszakolták, v az apja tette ezt vele, v védekezett, és az nem volt 100%, és nem teheti meg... gondolkozzatok már mielőtt ítélkeztek!!!
2011. ápr. 19. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem erőszakolták meg, váltottunk pár levelet privátban.Én elhiszem, hogy nehéz helyzetben van, de a gyilkosság akkor is gyilkosság.Az, hogy nehéz helyzetben van, csak enyhítő körülmény, de nem igazolja.És lehet, hogy a kezdet nehéz lenne, de könyörgöm, évtizedekről beszélünk! Ha megtartotta volna, biztos, hogy 20 év múlva nagyon örülne ennek.Egy 8-10 hetes magzat igenis ember, szervei, kezei, lábai, ujjai vannak, amiket békésen elszopogat, dobog a kicsi szíve.Érzi a fájdalmat, és menekül, mikor szétszedik.Kegyetlen vagyok a csajjal? Nem, én együtt érzek a picivel. Ugyanis ez itt nem csak a csaj története, nem csak az ő élete, nem csak a saját életéről döntött. Ettől függetlenül a csajt is sajnálom, de bűnnek tartom, amit tett.De meg is fogja bánni, meg fog érte fizetni.A pasiját viszont még jobban elítélem, aki nem próbálta lebeszélni, vagy még buzdította is.
2011. ápr. 19. 17:09
 17/18 katalin83 ***** válasza:
Ha már szültél nem lesz külön tágítás majd a műtét alatt Heager pálcával csinálják és normális esetben vákuummal kiszívják azután ha szükséges küret kanállal kiürítik a méhet! Szükséges fürdőköpeny tisztálkodási szer papucs betétet (én tena lady extra minit vettem mert ez jobb nedvszívó képességű) hálóing. Vizet vigyél magaddal bőven ,mert a műtét után nagyon szomjas leszel! Ha van aki melletted legyen a beavatkozás után és haza vigyen valamint veled legyen akkor haza mehetsz még aznap!
2013. jan. 29. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:

hát azóta lassan 2 év eltelt, nem bántam meg. Lehet, kegyetlen vagyok, hogy ezt írom, de nagyon jó döntés volt.

Persze voltak sírós estéim, de amilyen állapotban vagyok most, nem akartam volna a kicsinek. Őszintén szólva a gyerekekhez sincs kedvem.

2013. jan. 31. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!