Vákuumos terhességmegszakításon fogok átesni. Mennyire kellemetlen a tágító felhelyezése és a tágulás? Altatás nélkül érzéstelenítő szurival a beavatkozás mennyire fájdalmas?
Jó fejek vagytok, de a 72 órás tudtátok, hogy méh-körüli és emlődaganatot okozhat?
Vagy, hogy nagyon sokan nem is használhatják?
HMMM?
Nekünk bennem maradt a gumi,de a dokim nem irhatott 72 órásat, mert mélyvénás trombózisom van, embóliát kaphattam volna, persze terhes is lettem és el is vetettem...
NA ÉS??? senkinek semmi köze hozzá és 0 beleszólása,max magában elitélhet...
ennyi.
Kérdező, dönts belátásod szerint, vélemények NE ÉRDEKELJENEK
Akinek annyira kell a gyerek,csináltasson magának.
Na ezért kapok majd lepontozást a sok abortusz ellenestől...
De ezt addig úgysem tudja senki megérteni,mig át nem esett rajta
De remélem,akik igy leszóltak,bele fognak kényszerülni
Erkölcstelen, és önző nők. FUJJ
Nélkületek szebb lenne a világ. :( Szegény kisbabák!
Ja,biztos annak a gyereknek is szép lenne a világ a semmiben, ugye???
Gondolkozz már egy kicsit mielőtt a hülyeségedet irod...
Barom...
19 évesen nem vagy már kislány.Képes lennél megölni egy gyermeket,akinek valószínűleg már a szivecskéje is dobog???!!!
Mikor én meghallottam 7 hetesen a szívdobogást,a sírástól nem bírtam felkelni a vizsgálóról...
Van egy ismim,aki szintén 19 évesen szült (két éve),tanult,anyjával él (ketten,nincs senkijük),egy buli alkalmával lett terhes,és mégis itt sétálgatnak a tündéri kislánnyal az utcán,és hidd el,nem élnek vmi fényesen,és mégis meg van mindenük!
Legalább egy fél évig csak anyatejen fog élni a pici,utána kis adag kajákat fog enni,pelenkát én nagykerben veszek (kb.3500 Ft-ból meg van a havi adag),szóval nem tudom megérteni h ezekért miért kell megölni egy kis életet.
De te tudod!Erre akkor fogsz rájönni,mikor kiszedik belőled,és volt nincs...
Ezt minden ilyen abortuszos kérdésnél megfigyeltem már hogy valamilyen úton módon kikérdezik a kérdezőt hogy miért veteti el és aztán kap hideget meleget.
Kinek mi köze hozzá?Nektek sem sok!!!!!!
Nem a kérdésre feleltek (tisztelet a kivétel) és amúgy sem az volt a kérdés hogy kinek mi a véleménye erről és főleg nincs jogotok ahhoz hogy pocskondiázzátok a kérdezőt.Az ő dolga,az ő felelőssége,az ő lelkiismerete!!!
Anno nekem missed abom volt és a tágító felhelyezése nem fájt csak kellemetlen volt.Ki fogod bírni,nyugi.
Ne törődj senkivel tedd amit jónak látsz!
10:48as vagyok.
Alapvetően 3 féle zseniálisan okos és mindentudó típus írogat itt.
A) "A felelősségteljes"
Ez a típus előszeretettel dobálódzik közhelyekkel, melyeket már nagyon magas szinten képes cifrázni.
Típusmondatok:
- A szexhez elég felelősségteljes voltál? És a fogamzásgátláshoz?
- 19 évesen már sokkal felelősségteljesebben kéne viselkedni/gondolkozni!
Kedves Felelősségteljes Emberek!
Az vesse rá az első követ, aki még soha nem volt felelőtlen, soha nem követett el semmilyen hibát. Amennyiben mégis megesett veletek az a borzalmas istencsapása, hogy hibáztatok, akkor valószínűleg nagyon jól tudjátok, hogy a lebaszás, és a kioktatás a jóval magasabb szellemi és értelmi képességekkel rendelkezőktől (mint amilyennek Ti érzitek magatokat mikor kioktatjátok), a világon semmit nem segít, talán még csak fel sem veszitek. Kedves Tökéletesek, húzódjatok vissza az aranytrónusotokra és csendben puffogjatok, hogy ezek a halandók milyen gyökerek.
B) "Az önzetlenek"
Az embercsoport, akik szerint a baba elvetetése önzőség. Ezek az emberek a végletekig önzetlenek. Az egészben persze van egy elég komoly paradox. Nehezemre esik belátni, hogy az, hogy annak ellenére megtartatnád a babát a terhes lánnyal, hogy elmondta, nem tudna neki megfelelő életkörülményeket biztosítani. Megtartani a magzatot, és ezzel elvágni legalább 3 ember életét (és akkor még a szülőkről, nagyszülőkről nem beszéltünk, akiknek az anyagi megterhelés mellett a szégyent is ki kell állniuk), pusztán azért, mert olyan édesen gügyög... Szerintem ez az önzőség.
Nem lesz szó szerinti idézet, de egy másik ilyen kérdésnél volt egy ilyen válasz: "Az oké, hogy én a hónap végén nem eszek - már megszoktam -, de a babának mit mondok?"
Az ilyenekbe gondoljatok bele. De persze rohadtmód egyszerű a magas lóról beszélni.
C) "Az offtopicok"
Ebbe a csoportba beletartozik az A és B társaság is. Pusztán azért emelem ki külön, mert vannak olyanok akik mindenféle legalább egy kicsit is átgondolt vélemény nélkül beírják, ami az eszükbe jut.
Kedvenc példám erre: "Erkölcstelen, és önző nők. FUJJ
Nélkületek szebb lenne a világ. :( Szegény kisbabák!"
Amilyen értelmi színvonalon állsz, te még egy pónit is megszülnél, mert az olyan cuki. Az akarás-nem akarás dolgon kívűl még rengeteg olyan tényező játszik közre, amelyekbe bele sem tudtok gondolni.
Az offtopicosoknak meleg szívvel tudom ajánlani, hogy olvassák el még egyszer a kérdést, és amennyiben úgy érzik, hogy a kérdésre nem tudnak választ adni (értelmes emberhez méltó hangnemben), akkor ne strapálják magukat, ott van "vissza" nyíl, egyszer rákattint az ember, és meg van oldva a probléma. Mondhattok akármit erre a lányra, de az biztos, hogy távolról sem olyan gerinctelen, embertelen, neveletlen, tahó, bunkó, ítélkező, fennhéjázó és nagypofájú mint Ti.
Parasztok vagytok, mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!