Melyik jobb császár az altatásos, vagy az érzéstelenítős?
nekem érzéstelenitős volt! csodás volt igy is hallani amikor először felsir a kicsim, s látni őt az első percben!
meg altatás után eleve komás az ember, én rosszul is voltam...(más mütét miatt volt már 2x életemben)
ugy tudom h már nem is nagyon altatnak, csak indokolt esetben
Barátnőmnek programozott volt és altatásban csinálták.
Persze lehet, hogy a betegsége indokolta ezt.
2010-ben volt spinális (gerinc) érzéstelenítéses császárom. Hallottam mindent, a műtét egészét, zavart hogy ki voltam kötve, de fájdalmat nem éreztem. A babát megmutatták amikor kivették, engem varrás után vittek a szobámba, 24 órát kellett feküdnöm, de a babát már az első éjszaka oda hozták. Ami probléma volt, az az, hogy nem találták a gerincnél a kellő pontot, így 6x szúrtak, illetve 1 érzéstelenítő és 6 másik szúrás.
( Szülés után nem sokkal autoimmun beteg lettem, van amelyik orvos összefüggésbe hozza a 6x-i szúrással.... elveszítettem a látásomat az egyik szememre sajnos )
Most májusban megint szülök, szintén császár lesz, de az immunológus már csak altatásban engedi, még egyszer nem nyúlhatnak a gerincemhez. Annyit tudok, hogy altatásos után nem kell 24 órát feküdni. Viszont miután elaltatnak, csövet kell nyelni a légzés miatt, ez az amitől én félek. Az is tény, hogy kevés az idő az orvosnak hogy kivegye a babát, és sokszor a baba is aluszékony :(
Én így szültem meg úgyis.
A fiamnál pánik volt így altatak, a lányomnál programozott, akkor spinálist kaptam.
Rettegtem tőle, de klasszisokkal jobb mint az alatatás, hallod felsírni, észnél vagy és nem úgy ébredsz, mint akit összevertek.
Nálam a fiamnál ez volt. de abban a helyzetben az altatás volt a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!