Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik jobb császár az altatás...

Melyik jobb császár az altatásos, vagy az érzéstelenítős?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Altatásos császárt szerintem csak sürgősségi esetben végeznek. 1X láttam a tv-ben ilyet ilyenkor a baba is elalszik egy kicsit így biztos veszélyesebb, mint amikor érzéstelenítenek. Hiszen akkor rögtön magánál van , felsír, stb.
2012. febr. 13. 18:58
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem érzéstelenitős volt! csodás volt igy is hallani amikor először felsir a kicsim, s látni őt az első percben!

meg altatás után eleve komás az ember, én rosszul is voltam...(más mütét miatt volt már 2x életemben)

ugy tudom h már nem is nagyon altatnak, csak indokolt esetben

2012. febr. 13. 18:59
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek programozott volt és altatásban csinálták.

Persze lehet, hogy a betegsége indokolta ezt.

2012. febr. 13. 19:06
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 3ból 3at szült császárral. A második és a harmadik programozott császár volt, altatásban. Nincs betegsége.
2012. febr. 13. 19:20
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
2 hete szültem programozott császárral (téraránytalanság miatt) érzéstelenítéssel. A hátránya, hogy hallod a hangokat, hogy mit csinálnak, nekem néha mondták is. Az előnye, hogy hallod a babádat először felsírni, meg meg is mutatják és annál csodálatosabb dolog nincs!
2012. febr. 13. 20:38
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

2010-ben volt spinális (gerinc) érzéstelenítéses császárom. Hallottam mindent, a műtét egészét, zavart hogy ki voltam kötve, de fájdalmat nem éreztem. A babát megmutatták amikor kivették, engem varrás után vittek a szobámba, 24 órát kellett feküdnöm, de a babát már az első éjszaka oda hozták. Ami probléma volt, az az, hogy nem találták a gerincnél a kellő pontot, így 6x szúrtak, illetve 1 érzéstelenítő és 6 másik szúrás.

( Szülés után nem sokkal autoimmun beteg lettem, van amelyik orvos összefüggésbe hozza a 6x-i szúrással.... elveszítettem a látásomat az egyik szememre sajnos )

Most májusban megint szülök, szintén császár lesz, de az immunológus már csak altatásban engedi, még egyszer nem nyúlhatnak a gerincemhez. Annyit tudok, hogy altatásos után nem kell 24 órát feküdni. Viszont miután elaltatnak, csövet kell nyelni a légzés miatt, ez az amitől én félek. Az is tény, hogy kevés az idő az orvosnak hogy kivegye a babát, és sokszor a baba is aluszékony :(

2012. febr. 13. 21:11
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az érzéstelenítős,mert akkor jelen vagy teljesen.Engem egyáltalán nem zavart,h magamnál voltam,sőt még néhány mondatot beszélgettem is a dokikkal.Aztán mikor kivették,rögtön mutatták a babát,oda tették a fejem mellé,szóval nagyon jó volt.24 órát nekem is feküdni kellett,de a kicsit kb 1óra múlva hozták mellém,és ott maradhatott,amíg csak akartam.
2012. febr. 13. 22:02
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
2x szültem programozott császárral,mindkettőt érzéstelenítéssel.Csodálatos dolog hallani,amint felsír a babád és amikor tisztítás után a kezedbe adják.
2012. febr. 13. 23:48
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Én így szültem meg úgyis.

A fiamnál pánik volt így altatak, a lányomnál programozott, akkor spinálist kaptam.

Rettegtem tőle, de klasszisokkal jobb mint az alatatás, hallod felsírni, észnél vagy és nem úgy ébredsz, mint akit összevertek.

Nálam a fiamnál ez volt. de abban a helyzetben az altatás volt a jó megoldás.

2012. febr. 14. 08:34
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Altatàsröl nem tudok nyilatkozni de én 2x szültem érzéstelenítéssel csàszàrral és jó volt mert nem maradtam le semmiröl. Mütét közben is odahoztàk a babàt és utàna rögtön mellre tették nekem és 2 öràt együtt lehettünk hàrmasbana szülőszobàn mint aki normàl úton szült. ÉS nekem mind a 2x csak 6 óràt kellett feküdnöm utàna felàllàs zuhanyozàs, és hoztàk a babàt (ha jòl voltàl). Spinàlis érzéstelenıtés volt.
2012. febr. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!