Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik jobb császár az altatás...

Melyik jobb császár az altatásos, vagy az érzéstelenítős?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 18:38
1 2 3
 21/26 Udzika válasza:

Nekem 2 császárom volt, mindkettő érzéstelenítésben.

Az elsőnél lejárt a kihordási idő, úgyhogy másnap reggel mentem, mondhatni meghatározott időben, reggel 8 óra, szülés.

A másodiknál már elment a magzatvíz, voltak fájások is, és úgy lett császár.

Szerintem, ha már választani kell, akkor az érzéstelenítés jobb.

Van ismerősőm, akinek altatásos császár volt, hát eléggé rossz volt az ébredés, ugye a lenyelt cső után mindig irritálta a torkát a köhögés és friss hasi sebbel nem olyan élmény köhögni enyhén szólva.

És persze a babának is jobb ha fenn van és nem alszik be. Egészségesebb ha már a kettő közül kell választani.

2012. febr. 22. 07:45
 22/26 A kérdező kommentje:

Végül is nem én kellett eldöntsem a dolgot. Magától beindult a szülés. A tervezett időpont előtt 3 nappal elfolyt a magzatvíz. Bementünk, és azt modnta az altató orvos,hogy nem altat,mert az nem jó a gyereknek. Szóval érzéstelenítéssel csinálták. De örülök,hogy végül is így alakult, mert így én is és a férjem is majdnem egyszerre láttuk meg a babát,de teljesen egyszerre hallottuk, ugyanis ő is bejöhetett,és végig mellettem ült. Egyszerre sírtunk,mikor felsírt. Nagyon jó élmény volt. Itt kint miután kiveszik a babát rádrakják,és végig nálad is marad. Egyetelen percre sem tűnnek el vele. Amíg varrtak, addig végig rajtam volt, és a férjem fogta,hogy le ne guruljon rólam. Utána is vagy ő, vagy én fogtam felváltva. Mikor már túl voltunk mindenen,akkor az örzőben velem egy szobában tisztogatták meg,mérték meg, meg még képet is csináltak róla, amit meg is kaptunk. Nagyon jó volt sokkal jobb,m int az első szülésemnél.

Akkor ugyanis beszorult a lányom, és vákummal, ill felülről nyomva tudták csak "kiszedni" belőlem. Teljesen szétrepedtem, a lányom pedig oxigénhiányos lett. Na én ezt nem szeretem volna még egyszer megkockáztatni! Mart ugye most már ott votl a lányom is, akinek szülksége van az anyukájára,és nem kockáztathattam. Aki akar ítéljen el ezért,de szerintem így a gyereknek és nekem is sokkal jobb volt!

2012. febr. 25. 11:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek! Örülök hogy szép élmény maradt és hogy a Párod is részese volt. Jó egészséget Nektek!
2012. febr. 25. 16:08
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 26. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

ÉN is gratulálok!

A kérdésshez pedig...akkor maradhatunk abban,h. jobb az érzéstelenítős csaszi. Még az orvosok szerint is.

2012. febr. 26. 15:10
 26/26 A kérdező kommentje:
Így van! És köszönöm szépen!
2012. febr. 27. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!