Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit adjak igy a szülésznőm...

Mennyit adjak igy a szülésznőmnek?

Figyelt kérdés

A 28 hét korul felfogadtam, de a 36. hetes uh-n, kiderult, hogy faros a baba, es csaszar lesz.

Megertem, hogy ennek ellenere is szeretnem, ha mellettem lenne. Akarmikor hivhatom, tartjuk a kapcsolatot, akarmi problemam van, ejjel-nappal hivhatom.

Ctg-t hetente o csinalja, igy varnom sem kell a terhesambulancian.

Intezi nekem a kiirt idopontra az egy agyas szobat, a szoptatasban segit , minel hamarabb es minel tobbszor hozza majd a babat, mig az orzoben vagyok. Utana is segit mindenben. Csaszar kozben is ott lesz, o viszi furdetni ferjemmek a babat.

Sote i. klinikarol van szo.

Dokim is van fogadott.

A dokinak 50-60 ezret szanunk, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. 5000 fizetek, ha megyek hozza vizsgalatra.

A szülésznőnek mennyit adjunk?

39 hkm

2012. dec. 15. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Mi 5000-et adtunk a szülésznőnek, igaz ő nem volt fogadott, az ügyeletesnél szültem.

Szerintem 20-30 ezret megérdemel a szülésznőd is.

2012. dec. 15. 16:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Dr. Patkós Péter az orvosom, Szabó Rózsa a szülésznőm:)
2012. dec. 15. 18:55
 23/29 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk a szülésznő barát volt, de így is adtunk neki 20 ezret. De többet is érdemelt volna, mert ha ő nem lett volna , akkor végigszenvedtem volna az egészet, az elejétől a végéig. Mindenben segített és ezalatt tényleg mindent értek.
2012. dec. 16. 08:42
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
Elég szomorú, hogy elfogadta egy baráttól. Én szégyellném magam érte.
2012. dec. 16. 09:56
 25/29 Tüncimókus válasza:

Végigolvasva a kommenteket egy kicsit elszomorodtam. Sajnos a hálapénz intézményét örököltük, ez ellen lehet harcolni, és elfogadni. Lehet kifogsz egy nagyon rendes, de akár egy nem törödöm orvosi gárdát, erre nem lehet bliccelni. Ha csak rólam lenne szó nem érdekelne, de egy kis csöppségről is szól most ez, akinek első perctől kezdve igyekszünk mindent megadni.

Ezért szerintem mindenki a maga pénztárcájához mérjen !!!! Én fogadtam szülésznőt, igy vállalom hogy honorálom, főleg ha munkaidőn túl is rendelkezésemre áll. Te bemennél ingyen dolgozni? Gondolj bele hogy akár 8 órát is bennt tölt veled és utána vagy előtte még a rendes müszakját is ellátja. Én igy 30 ezer forintot szánok neki, mert utána érdeklődve itt nálunk ez az átlag. Hozzáteszem szerintem ez a reális is. Én ugy gondolom ha ezt nem tudod vállalni akkor ne fogadj fel, és amikor beindul a szülés akkor bemész a kórházba és ellátnak, mert el fognak.

Orvost elvből nem fogadtam, mert tudom a tarifákat amit nem tudtam vállalni, de az motivált hogy nincsenek ott veled végig. Bár a szülés a legfájdalmasabb, az oda vezető út amig vajúdsz szerintem fontosabb, és ha van melletted valaki akiben bizni tudsz szakmailag akkor az megfizethetetlen. Ez a szülésznő.

Ha lenne fogadott orvosom akkor Én egy 10-est rászánnék a szülésznőre.

2013. jan. 25. 09:35
 26/29 anonim ***** válasza:

Én is irreálisnak tartom császár esetén a 30.000 Ft-ot!

Én akkor adnék annyit, ha egy műszakon keresztül ott lenne velem (persze nem egyfolytában) aktívan segítene a szülésben. Császár esetében nem is foglalkozik szinte Veled! Én 10.000-nél többet nem adnék neki.

Hamarosan szülni fogok és nincs lehetőség fogadni szülésznőt (sajnos) ezért 2 db 5000-t készítek egy borítékba és majd meglátjuk hogy alakul. AZ is lehet, hogy jön a váltás és egy másik szülésznő fejezi be a szülést.......

2013. máj. 14. 19:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 5 honapos lesz a kislányom vasárnap... Elmesélem hogy alakult. Császár volt ugye, de 1 nappal hamarabb elfolyt a víz. A szülésznom pont dolgozott mikor bemennunk. Megvolt a császár, Kubában egészséges, minden rendben volt. A szülésznőm 2 órát marat ott pluszban. Nem segített szobát szerezni, 4 agyasba kerültem...talán 1x jött be hozzánk az 5 nap alatt amit bent voltunk. A dokim minden nap, pedig nem dolgozott, mert mar karácsony volt. A 3. napon bejött a szülésznom, es rátért a tárgyra, vagyis, hogy mikor fizetek.. Nagyon meglepett a kérdés, mondtam, hogy akkor a ferjem hozza holnap a borítékot. Bejött másnap este, es várt...mondtam, hogy ne haragudjon, elfelejtette behozni a ferjem, de ugye másnap megyek haza, akkor rendezzük az orvossal is, ő is legyen itt es akkor kifizetem. Erre elkezdett kiborulni, hogy ő na van itt utoljára, aztán szabin lesz, ha azt mondtam, hogy ma, akkor miért nem tartottam magam ehhez...kiabált, es undorító hangnemben odadobta, hogy boldog karácsonyt es ránk csapta az ajtot..pedig be volt készítve a borítékba 30 ezer Ft, es másnap oda is adtuk volna, de abban a hírben voltam, hogy mikor hazamegyunk, aznap jo ha odaadjuk. Meg meg is kérdeztem, hogy a ferjem behozta majd neki, ha visszajött a szabirol...azt mondta, hogy most van karácsony, neki ez most kell. Eltelt 5 honap, mar sok smst kaptam tőle, néha meg fel is hiv, de nem válaszolok es nem veszem fel...felháborítónak tartom, hogy valaki ennyire es ilyen módon követelje a pénzt.
2013. máj. 17. 08:12
 28/29 A kérdező kommentje:
*megvolt a császár KISBABÁM egészséges
2013. máj. 17. 08:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy ilyen csalódás ért :( babával minden rendben volt, ez a lényeg.
2018. jún. 29. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!