Választott orvosnál fogok szülni. Szülésre nem mondott tarifát, ki mennyit gondol. Programozott császárom lesz néhány nap múlva, mennyit adjak neki?
Én is így vagyok mint te, megyeszékhely, én 40 ezret adok. Nem mondja meg a szülés árát, egy alkalom a magánrendelésén 7 ezer.
36 hkm
két császárom volt egyszer sem adtam pénzt
kaptak egy-egy csemege kosarat az orvosok a szülésznők és a csecsemősök
a sima szülésnél semmit mert szinte kikényszerítse a gyereket belőlem h 4 kor otthon lehessen
a szülésznők és csecsemősök ugyan csak csemegekosarat kaptak
Én dokit váltottam 35. héten, muszáj volt, a szívem szakadt meg.
Sajnos az újtól megkérdeztem, mennyi lesz...hát ugyanannyi, mint a réginél. Neki a 9 hónap maximális gondoskodásáért szívesen odaadtam volna a 100ezret, de így nem esik jól. Ő is nagyon figyel és mindent megtesz, de programozott császár lesz és ezt túlzásnak érzem.
Nem esik rosszul, h tudod, h x nap múlva kiveszik a babát?
ami fontos nem vagy köteles adni neki semmit sem !!!
vagy ha adsz akkor annyit amennyit kényelmesen ki tudsz fizetni az egyebek mellet
nem kell rögtön a szülés után adni adhatod a 6 hetes kontrollon is (hátha addig megkapod az anyaságit is )
és én személy szerint pofátlanságnak tartom h több 10 ezer forintot lenyúlnak az anyáktól és ami a teteje: volt olyan aki előre kérte a pénzt !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!