Programozott császárnál mindenesetben elindítják a vajúdást néhány órára? Vagy kórháza válogatja?
Ha nem indítanak be vajúdást,akkor a pici nem fog sokkot kapni,h egyszercsak kiveszik,akár alvása közben??? Megijed,vagy vmi rosszként éli meg!!
Lehet,h progis császáros leszek az előző császár miatt,de még ilyen részletekbe nem mentem bele. Még nem kérdezem meg,addig is szeretnék infókat tudni,h mire kérdezzek rá a kórházban.
Minden érdekel.
Köszönöm
37+4 hkm
Köszönöm.
Igen,ezért kérdezem,hogy indítanak e,h jobb legyen a babának. Elsőnél egy napot vajúdtam,könyörögtem,h csináljanak már vmit,mert nem bírtam elviselni a fájdalmat,nem tágultam,így császár lett. Szóval nem szívesen esnék át mégegyszer órákig tartó kínzó fájdalmon,de biztos vagyok benne,h a babának jobb lenne. Fiam is jó Apgarral született,úgy emlékszem 9/10-es volt neki is.Tejem is pikk-pakk beindult,még be is lázasodtam olyan sok lett...
Féltem most a tejbeindulást is,de hát majd rákérdezek a kórházban,h mi a szokás. :)
Sziasztok,köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!