Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárnál...

Programozott császárnál mindenesetben elindítják a vajúdást néhány órára? Vagy kórháza válogatja?

Figyelt kérdés

Ha nem indítanak be vajúdást,akkor a pici nem fog sokkot kapni,h egyszercsak kiveszik,akár alvása közben??? Megijed,vagy vmi rosszként éli meg!!

Lehet,h progis császáros leszek az előző császár miatt,de még ilyen részletekbe nem mentem bele. Még nem kérdezem meg,addig is szeretnék infókat tudni,h mire kérdezzek rá a kórházban.

Minden érdekel.

Köszönöm

37+4 hkm

2011. febr. 27. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
kórháza válogatja. nálunk (sopron) úgy tudom nem indítanak, legalábbis nekem, meg még néhány ismerősnek nem tették. csak érzéstelenítés és kivették, kész.
2011. febr. 27. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Programozott császárnál nem hagynak sokáig vajúdni,de adnak oxitocint hogy próbáljanak fájást generálni,és lefolyik 2-3 infúzió a műtétig.(persze ha beindult a szülés,az más)épp a baba érdekében.Nálam nem hatott,de mindkét programozott császáromnál 9/10 apgaros,egészséges babáim születtek.Élettanilag jobb a babának ha van vajúdás,de gondolom számít a császár miértje is.
2011. febr. 27. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen,ezért kérdezem,hogy indítanak e,h jobb legyen a babának. Elsőnél egy napot vajúdtam,könyörögtem,h csináljanak már vmit,mert nem bírtam elviselni a fájdalmat,nem tágultam,így császár lett. Szóval nem szívesen esnék át mégegyszer órákig tartó kínzó fájdalmon,de biztos vagyok benne,h a babának jobb lenne. Fiam is jó Apgarral született,úgy emlékszem 9/10-es volt neki is.Tejem is pikk-pakk beindult,még be is lázasodtam olyan sok lett...

Féltem most a tejbeindulást is,de hát majd rákérdezek a kórházban,h mi a szokás. :)

Sziasztok,köszi

2011. febr. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!