Programozott császárnál bekötik az oxitocin infúziót 1 zacsival, meddig csepeg az, kb mennyi idő emlékszik rá valaki?
? Erre én is kíváncsi leszek. Bocsi az off, de minek az oxi? Laikusként azt gondolom az oxi a szülésindításhoz kell, ezzel gyorsítják fel ha nem akar kibújni....
Na mindegy, biztos lesz aki ezt tudni fogja..:) Nekem kb 15perc alatt lejött
De készülj fel az oxira. Kapaszkodnod kell majd nagyon valamibe!!!
Lehet, hogy hülyeség, de nem azért kötik be, hogy a baba is kapcsoljon, hogy most meg fog születni és ne csak úgy felvágják a pocakot, aztán gyere baba?
Kb 15-20 perc szerintem is.
Kb. 15-20 perc alatt lecsepegett nekem is. Semmi extrát nem éreztem, kicsit görcsölgetett, de ennyi. Nekem is programozott császárom volt.
Azért kell, hogy lazuljanak a szalagok és a méhszáj puhuljon. Elvégre nem indul be magától ez a folyamat.
Első vagyok. Köszi, ezt nem tudtam....:)
Nekem az oxi nagyon gáz volt. Ahogy lefojt utána jött rám irtózatos görcs. Nem akart megszületni a fiam, ezért kaptam. Végül gyengült a szívhang, így lett sűrgősen császár, de marha jó volt tolófájások közepette megkapni a szurit a gerincbe.....
Hát kívánom a kismamának a gyengébbik verziót!!
2 császárom volt.
Az elsőnél közvetlen a műtét előtt kötöttek be infúziót, de nem tudom mi volt benne. Utána viszont kb. 2 órán át kaptam oxitocint, méhösszehúzásra. Piszkosul fáj, amikor kimegy az epi.
A másodiknál előtte is kaptam egy keveset, úgy volt, hogy talán szülünk simán. De nem jött össze. Szerintem a doki tudta ezt előre :)
25 hkm
Sziasztok!Köszönöm a sok választ!Ma beszéltünk a dokival részletesebben és elmondta hogy nem repeszt burkot és nem oxit kapok hanem víz oldatot hogy a műtétre felkészítsék a szervezetet.Azt mondta nem vajúdtat mert a méhszáj egy ujjnyira nyitva van ezért a folyamat már beindult!:-)
Holnap lesz a nagy nap!Nagyon izgulok, félek és kíváncsi is vagyok egyben!
Jó éjt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!