Mennyit adjak igy a szülésznőmnek?
A 28 hét korul felfogadtam, de a 36. hetes uh-n, kiderult, hogy faros a baba, es csaszar lesz.
Megertem, hogy ennek ellenere is szeretnem, ha mellettem lenne. Akarmikor hivhatom, tartjuk a kapcsolatot, akarmi problemam van, ejjel-nappal hivhatom.
Ctg-t hetente o csinalja, igy varnom sem kell a terhesambulancian.
Intezi nekem a kiirt idopontra az egy agyas szobat, a szoptatasban segit , minel hamarabb es minel tobbszor hozza majd a babat, mig az orzoben vagyok. Utana is segit mindenben. Csaszar kozben is ott lesz, o viszi furdetni ferjemmek a babat.
Sote i. klinikarol van szo.
Dokim is van fogadott.
A dokinak 50-60 ezret szanunk, azt mondta, hogy amennyit gondolunk. 5000 fizetek, ha megyek hozza vizsgalatra.
A szülésznőnek mennyit adjunk?
39 hkm
Kedves Flector!
Örülj, hogy felvet a pénz! Miért adtam? Mert tényleg hálás voltam, és mert a fogadott orvosom nem jött be a szülésre, aki hiába volt fogadott nem kapott volna 100 ezret. Férjem azt is ellenezte, hogy pénzt kapjon bármelyik doki! Én ragaszkodtam hozzá, mert sajnos én is így nőttem fel, hogy az illik meg kell. De ennek ellenére irreálisnak látom azt, hogy szülésznő 30 ezret, orvosok meg 100 ezreket kapjanak szülésért, mert ezenkívül az államtól kap fizetést mindenki. Az a dolga. A szülésznőnek meg császárnál tudom mennyi dolga van. Valószínűleg programozott császár lesz a kérdezőé. Valószínű, hogy az orvosa és a szülésznője is munkaidőben fog dolgozni. Ezért én 30 ezret egész egyszerűen irreálisnak tartok. És nem igaz, hogy csak én tartom fenn azzal a hálapénz dolgot, hogy adtam az ügyeletesnek, hanem Ti is, akiket felvet a pénz. Mert az is hálapénz, amit a fogadott orvosnak ill. szülésznőnek adsz, még akkor is, ha mond tarifát, ami törvénytelen is. Mert egy orvos, akit fizet az állam, nem mondhatja meg, hogy a szülésért, amit levezet kér x pénzt, amikor az állam által fenntartott kórházban szülsz, TB alapon, amit évek óta fizetsz. Egész egyszerűen ez felháborító! meg az is, hogy én vagyok a nem normális, amiért azt merem mondani, hogy 5 ezer elegendő a szülésznőnek!
Debrecen , 20-40 000 ig a szülésznő tarifája ,ahogy meg vagy elégedve. Nekem is intézett szobát (az alapítványiban napi 10 000 lett volna) már megérte,odaadtam 40 et ,vissza adott 10 et !
Meg kell tőle kérdezni nyíltan hogy mennyivel tartotol ,így hogy az NSTket megcsinálta és császároztak.Mond egy összeget ha reális szerinted akkor ki fizeted,ha nem akkor elmondod Te mennyit szántál rá és egyezzetek meg.Miért nem lehet ezt nyíltan egymás közt?
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
Mi is 20-30 ezerre gondoltunk. Jovőhet csutortokon lesz a progis csaszarom. Elotte megkerdezem, hogy o mire gondolt. Csak kivancsi voltam, ha nem mond arat, akkor mennyiben gondolkodjak:)
Ha miattad bemegy a szülésznő, akkor igenis adni kell neki, mert a szabadidejét áldozza rád, bemegy hozzád.
Az enyém eleve 40 e ft-ot kért, de nekem orvosom nem volt, ő csinálta a varrást, mindent.
Kérdezd meg, hogy mennyire gondol. Így illik. Ha nem mond összeget, akkor 20-30 e ft között illene adni, szerintem.
Kedves 11.
A Kérdező leírta, hogyan viselkedik vele a szülésznő. Sorba sem kell állni. Ez extra szolgáltatás, amiért fizetni kell.
Tény, hogy egyesek nem szeretnek, de azok ne várjanak soron kívüli ellátást. Ez a véleményem.
Ja és még valami kedves 11.
Szerintem az felháborító, hogy itt ilyen sokan így gondolkodnak, mint te. Az orvos, szülésznő, nővér kap fizetést, nem kell neki plusz pénz. Tényleg nem kéne, ha nem minimálbért keresne. Vagy meg lehet várni azt is, míg mind kimegy külföldre, aztán a kedved férjeddel megoldjátok a szülést. Ez is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!