Fogadot dokinak mennyi penzt adjak ha nem mondot arat?
Figyelt kérdés
Mennyi a nem tul keves?Amugy maganrendelesen 10000ft a tarifaja de arat a szulesert nem mondot!Bekesmegyeben kis Varosban!2012. jún. 6. 11:34
1/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem a dokimat, ő azt mondta 60-100 között szokott kapni...
2/5 anonim válasza:
Hát, az enyémnek 12e volt a magánrendelési díja, de mia szülésnél csak 60e-t adtunk (nem volt előre egyeztetett tarifa), mert ennyit tudtunk
3/5 anonim válasza:
Bp, 7000 magánrendelés, szülésért 30.000-et adtunk.
4/5 anonim válasza:
Én attól tenném függővé, hogy mennyire kellett igényelnem a segítségét, tudását a szabadidejében. A fogadott orvosnál szüléskor ezt fizeti meg az ember, akár éjjel, akár szabadságról vagy színházi előadás alól bejön, mert szülünk. Az is lényeges, hogy mennyi ideig tart a szülés, és persze mennyire vagy elégedett a munkájával. Én nem fogadott (ügyeletes) dokinak adtam 30e Ft-ot két éve, mert nagyon profin és segítőkészen vezette le a szülést, s nem csak összevarrt, hanem fizikailag és lelkileg is segített a kitolási szakaszban.
5/5 anonim válasza:
Szia. Békéscsabán szültem 3hete, magánrendelésen 6000 volt a tarifája, mi 30000-et adtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!