Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 feletti szűz lányok! Ti...

18 feletti szűz lányok! Ti fel mernétek vállalni a tapasztalatlanságotokat/szüzességetek mások előtt?

Figyelt kérdés

Nyilván nem idegenek előtt, meg nem így személytelenül, hanem akikkel kicsit szorosabb kapcsolatban vagytok, haveri társaság, vagy egy új srác akit megismertetek, rokonok, barátnők.

Szóval ti hogy álltok ezzel? Inkább hazudnátok, vagy kitérnétek, vagy megmondanátok hogy semmi közöd? Esetleg el mernétek mondani, és azt is, hogy miért vagytok még szüzek (őszintén)?

Kort írhattok.

2013. márc. 22. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Simán megmondanám ha rákérdeznének, aztán, hogy utána mi a véleménye erről, az nem igazán érdekelne. :)

18

2013. márc. 22. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ebben semmi szégyelnivaló nincs... ha én nö lennék és 18 éves koromban még szüz lennék akkro még a homlokomra is kiirnám, hogy lássák nem vagyok éretlen lány

persze vannak kivételek meg ilyenek és 16-17 évesen már annyira nem nagy cucc a szexuális élet, de 18 felett sem ciki az ha nem voltál még pasival

2013. márc. 22. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én fel merném vállalni.

19L

2013. márc. 22. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam erről senkinek beszélni, mondjuk a környezetem nem tudom mennyire tudja rólam.

Most ismerkedem egy sráccal, alakul köztünk valami, és én megmondtam hogy még nem volt barátom. Nem akadt ki, semmit nem szólt rá. Mondjuk én elmondtam hogy lelki gondjaim voltak sokáig. De nagyon jól fogadta :)

2013. márc. 22. 16:06
 5/13 anonim válasza:
100%

Egy igaz barát elfogad olyannak, amilyennek vagy, ez pedig nem egy elviselhetetlen tulajdonság. Aki ez alapján barátkozik, csak egy felszínes sznob, akiből sosem lesz igaz barát. Egy pasi pedig nem hiszem, hogy nem örülne neki, hogy ő veheti el a szüzességét egy lánynak.

18/L

2013. márc. 22. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Pfff... 30-50 éve még így hangzott volna ez a kérdés. "18 feletti NEM szűz lányok! Ti fel mernétek vállalni a tapasztalatságotokat mások előtt?"

Hiába, változik a világ. :)

2013. márc. 22. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem erre a kérdésre csak olyan tudja azt mondani hogy igen felvállalnám aki még tényleg szűz..én nem szeretek erről beszélni és én nem vállalom fel simán azt mondom hogy semmi közöd hozzá vagy hasonlók :) mondjuk ha sráccal randizgatok és szóba kerül akkor elmondom de másokkal nem szoktam erről beszélni :)

20L

2013. márc. 22. 16:36
 8/13 anonim válasza:
100%

Nem merem felvállalni, már csak azért sem, mert a mai világ fiataljai így gondolkodnak: aki igazán szép és jó csaj, annak már 99%, hogy volt valakije. Ergo, ha neked még senkid nem volt ráadásul 18 éves korodig, akkor 99%, hogy nem tartozol a ó csajok közé. (az 1 %-ot a mélyen vallásos lányok / nagy lelki sebekkel rendelkező egyének alkotják).

És akár helyesen gondolják, akár nem, arról rossz véleménnyel lesznek, aki még 18 évesen szűz. Lehet akármiylen magyarázatod rá (pl. az igazinak akarod odaadni magad, nem akarod egy WC-ben elveszíteni, neked még ér ez valamit), akkor is a nagy átlag, aki nem közeli barát, hanem külső alapján, ránézésre ítél, egy kis "senkinek", egy szürke egérnek, vagy szimplán csak egy rossz csajnak fog gondolni.

Ezért nem merném felvállalni. A saját véleményemet mindig megtartom és én nem nézem le ezért at embereket, csak sajnos ismerem a gondolataikat. A jópifizás az megy, de amit legbelül gondolnak az emberek, azt nem mondják ki nyíltan, csak apró jelekkel árulják el magukat, egy-két szóval vagy gesztussal.

18/L

2013. márc. 22. 16:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi köze van ehhez bárkinek is a kapcsolat 2 tagján kívül. szerény véleményem szerint semmi!
2013. márc. 22. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
85%

a mai világban a nagyon intelligens általános iskolai tanulók (hadd ne ecseteljem, milyenek) lazán megkérdezik a tanáruktól is ezt. ezt egy nyelvtanár ismerősömtől hallottam. persze több esze van, mintsem ilyen semmirekellő unintelligenseket tanítson, mert a nyelvtudását értelmesebbre is fel tudja használni, mintsem h a kicsikék ott a szexuális életén csámcsogjanak az órán, majd iskolán kívül is.

bocsánat a kitérőért és az offért.

2013. márc. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!