Ciki ha szűz vagyok és béna?
nem szégyenlem a szüzességem (bár nagy érdemnek sem tartom) csak körülöttem mindenki tapasztalt és félek, ha olyan barátom lesz, aki már volt lánnyal, nem fog semmit élvezni, amit csinálok... tudom, a fiúk elvileg megtiszteltetésnek tartják az ilyesmit, de azért mégsem fut át a fejükön pl. akkor, amikor először orálisan kényeztetem őket hogy hú, basszus, ez valami eszméletlen rossz? :D
még egy kérdés: amikor egy pár mindkét tagja szűz, akkor feltétlenül rossz lesz az első pár alkalom?
17L
Nem ciki.
Nem biztos, hogy rossz lesz az első abban az esetben ha mindkét fél szűz.
Nem ciki ha szűz vagy. Az viszont ciki, ha béna vagy.
A fenéért félsz attól, hogy tapasztalt barátod lesz? Ő legalább majd vezet téged. De ha két szűz egymásra talál és vak vezet világtalant annál nincsen szánalmasabb...
én 20 évesen szűz voltam még, és a barátom azt mondta, hogy neki ez sokat jelent, mert nagyon ritka ilyen korban ez, és érték a szemében az, hogy nem ment át rajtam a helyi focicsapat korábban. :D
az orálról pedig azt mondta, hogy olyan, mintha ösztönösen jól csinálnám, szóval én sem hiszem, hogy nagyon el lehetne azt rontani. :D
a másik kérdésről nem tudok nyilatkozni, én inkább örültem annak, hogy a barátom elég tapasztalt, így nyugodtan rábízhattam magam.
Nem ciki, de ha ilyeneken agyalsz ahelyett, hogy élnéd szépen az életed, még 17 évig szűz maradsz! :P
Előbb utóbb majdcsak jön egy fiú... addig meg élvezd az életed, érezd jól magad, legyél nyitott mindenkire, a világra! ;)
A dolgoknak csak úgy jönniük kell magától... egy dologra kell figyelni, a védekezésre!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!