Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki, hogy még...

Desiree91 kérdése:

Szerintetek ciki, hogy még szűz vagyok 21 évesen? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, 159 cm magas 54 kiló. Én nem nagyon szeretem a külsőmet, bár hál' isten eddig mindig dicsérték az alakomat, a barátnőim is sokszor mondták már, hogy irigylik a nőies alakom...

De az az igazság, hogy én nem szeretnék akárkivel lefeküdni, addig szeretnék várni, amíg tényleg egy olyan fiút találok, akit szeretek. De néha már félek, hogy kifutottam az időből, és nem merem elmondani senkinek hogy szűz vagyok, mert attól tartok, hogy gyerekesnek tartanak majd vagy cikinek vagy ilyesmi :S

2013. febr. 28. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
szerintem imádnálak... de ez az én véleményem :—)
2013. febr. 28. 16:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

Veled nincs semmi baj.

2013. febr. 28. 16:59
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Kifutottál az időből??? Miért? Mikor tervezed abbahagynia szexet? :)
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

A szüzességed miatt senki nem fog gyerekesnek tartani!

Viszont ez a nagy titkolózás -hidd el!- érződik. És ha előbb utóbb már ideje lenne a szexnek, akkor szegény pasi kétségbe lesz esve hogy te egyáltalán vonzónak találod-e vagy csak "ló nincs, jó a szamár is" alapon vagy-e vele.

Hogyan nézel ki? Mi bajod a külsőddel? Egy képet mutatnál nekem privátban? Aztán vagy megnyugtatlak az őszinte véleményemmel, vagy segítek tanáccsal hogy hogyan lehetnél vonzóbb.

F23

5/16 anonim válasza:
18%
felhúználak
2013. febr. 28. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki. Én személy szerint még csak nem is csodálkoznék rajta, sőt akár pozitívum is lehet.

Biztos, hogy nem tart senki gyerekesnek csak azért, mert nem feküdtél össze az osztálytársaiddal. (Aki meg annak tart, ahhoz amúgy sem illenél, akár szűz vagy, akár nem.)

2013. febr. 28. 17:00
 7/16 Panda Péter ***** válasza:
100%

nem is igazán tudom milyen válaszra vártál ezen az oldalon, ahol a korodbeli, foreveralone kockák válaszolgatnak... így hogy megadtad a paramétereid asszem felkészülhetsz az "én ki tudlak segíteni" kategóriába eső válaszokra és privátokra. brace yourself.

amúgy nem, nem ciki.

2013. febr. 28. 17:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha szerelem van akkor mindegy, hogy szűz vagy-e még. Viszont ha csak próbálkozna a srác mert szimpatikus vagy neki akkor valószinüleg emiatt elriad mert akiben van egy kis lelkiismeret egy próba miatt nem vennél el azt amit a szerelmednek tartogatsz. Én is most így vagyok, hogy van egy szimpi lány nem vagyok szerelmes de kísérletezni se mernék vele mert még szűz és nem akarnám, hogy megbánja esetleg. A szex meg ilyen korban már igény a pasiknál. 23/F
2013. febr. 28. 17:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, várok valakire aki különleges, aki kívűl-belűl tetszik, lassan én is 20 leszek, de csak nem találok olyan férfit. Szerintem nem ciki, csak elkeserítő, hogy nem találunk olyat akivel elvesztenénk, azért sok sikert neked!
2013. febr. 28. 17:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Én értékelném, én is szűz vagyok még, de nem tartom cikinek, én is egy olyannal szeretném elveszteni, akit szeretek. Szóval ne aggódj ez miatt, nagyon sokan vannak még ebben a cipőben. A normális egyéneket meg nem fogja zavarni. 20/F
2013. febr. 28. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!