Szerintetek ciki, hogy még szűz vagyok 21 évesen? Továbbiak lent.
21 éves lány vagyok, 159 cm magas 54 kiló. Én nem nagyon szeretem a külsőmet, bár hál' isten eddig mindig dicsérték az alakomat, a barátnőim is sokszor mondták már, hogy irigylik a nőies alakom...
De az az igazság, hogy én nem szeretnék akárkivel lefeküdni, addig szeretnék várni, amíg tényleg egy olyan fiút találok, akit szeretek. De néha már félek, hogy kifutottam az időből, és nem merem elmondani senkinek hogy szűz vagyok, mert attól tartok, hogy gyerekesnek tartanak majd vagy cikinek vagy ilyesmi :S
A szüzességed miatt senki nem fog gyerekesnek tartani!
Viszont ez a nagy titkolózás -hidd el!- érződik. És ha előbb utóbb már ideje lenne a szexnek, akkor szegény pasi kétségbe lesz esve hogy te egyáltalán vonzónak találod-e vagy csak "ló nincs, jó a szamár is" alapon vagy-e vele.
Hogyan nézel ki? Mi bajod a külsőddel? Egy képet mutatnál nekem privátban? Aztán vagy megnyugtatlak az őszinte véleményemmel, vagy segítek tanáccsal hogy hogyan lehetnél vonzóbb.
F23
Egyáltalán nem ciki. Én személy szerint még csak nem is csodálkoznék rajta, sőt akár pozitívum is lehet.
Biztos, hogy nem tart senki gyerekesnek csak azért, mert nem feküdtél össze az osztálytársaiddal. (Aki meg annak tart, ahhoz amúgy sem illenél, akár szűz vagy, akár nem.)
nem is igazán tudom milyen válaszra vártál ezen az oldalon, ahol a korodbeli, foreveralone kockák válaszolgatnak... így hogy megadtad a paramétereid asszem felkészülhetsz az "én ki tudlak segíteni" kategóriába eső válaszokra és privátokra. brace yourself.
amúgy nem, nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!