Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki, hogy még...

Desiree91 kérdése:

Szerintetek ciki, hogy még szűz vagyok 21 évesen? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, 159 cm magas 54 kiló. Én nem nagyon szeretem a külsőmet, bár hál' isten eddig mindig dicsérték az alakomat, a barátnőim is sokszor mondták már, hogy irigylik a nőies alakom...

De az az igazság, hogy én nem szeretnék akárkivel lefeküdni, addig szeretnék várni, amíg tényleg egy olyan fiút találok, akit szeretek. De néha már félek, hogy kifutottam az időből, és nem merem elmondani senkinek hogy szűz vagyok, mert attól tartok, hogy gyerekesnek tartanak majd vagy cikinek vagy ilyesmi :S

2013. febr. 28. 16:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat!
2013. febr. 28. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

A szüzességed sosem lesz gáz! :)

Szerintem az a baj, hogy túlságosan görcsösen akarod a szerelmet, viszont így sosem fog összejönni :/

Engedd el magad picit, szórakozz, érezd jól magad, légy nyitott! Aztán biztos lenne, aki ismerkedne veled... Ismerd meg őket, aztán ha nem illetek össze, akkor is van egy új ismerősöd... ;)

Azt, hogy szűz vagy még mindenképp a dolog előtt mondd el, mert utána nagyon gáz lenne! :S

2013. márc. 1. 00:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, lehet hogy kicsit nyitottabbnak kéne lennem.
2013. márc. 1. 11:16
 14/16 Csylla92 válasza:
Nézd én is így vagyok vele júniusban leszek 21/L éves és még szűz vagyok, és egyáltalán nem tartom cikinek, és nem is az szerintem ;) én is azt a srácot keresem akinek bejövök és nekem is szintén és hogy egymásba szeretünk, és hogy majd, úgy szeretném, de eddig pasi szinten még semmi sajana..
2013. ápr. 5. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
nem ciki!!! inkább az a ciki hogy minden második 13 éves lány már nem szüz
2013. máj. 5. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha lány lennék és az osztálytársad, akkor nyilván azt mondanám, hogy ciki, de mivel 20 éves fiú vagyok és never had a girlfriend ezért azt mondom, hogy nem ciki, de ez van... 20F
2013. máj. 6. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!