Szerintetek ciki, hogy még szűz vagyok 21 évesen? Továbbiak lent.
21 éves lány vagyok, 159 cm magas 54 kiló. Én nem nagyon szeretem a külsőmet, bár hál' isten eddig mindig dicsérték az alakomat, a barátnőim is sokszor mondták már, hogy irigylik a nőies alakom...
De az az igazság, hogy én nem szeretnék akárkivel lefeküdni, addig szeretnék várni, amíg tényleg egy olyan fiút találok, akit szeretek. De néha már félek, hogy kifutottam az időből, és nem merem elmondani senkinek hogy szűz vagyok, mert attól tartok, hogy gyerekesnek tartanak majd vagy cikinek vagy ilyesmi :S
A szüzességed sosem lesz gáz! :)
Szerintem az a baj, hogy túlságosan görcsösen akarod a szerelmet, viszont így sosem fog összejönni :/
Engedd el magad picit, szórakozz, érezd jól magad, légy nyitott! Aztán biztos lenne, aki ismerkedne veled... Ismerd meg őket, aztán ha nem illetek össze, akkor is van egy új ismerősöd... ;)
Azt, hogy szűz vagy még mindenképp a dolog előtt mondd el, mert utána nagyon gáz lenne! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!