Most akkor ciki ha 16 évesen szűz vagyok?
Egyáltalán nem ciki. Szard le annak a véleményét, aki szerint az! :) Amikor és akivel neked jól esik.
Mellesleg röhögve várnék 3 hónapot, ha egy lány tőlem azt kérné. Tehát vagyunk még páran "normálisak".
Jhajj a jókis kamaszkor:))))
Mindenesetre jó látni,hogy a sok kis ribanchoz képest mennyire éretten gondolkodsz.
Az ilyen ritka,mint a fehér Volvo..:)
Nem ciki, 16 évesen én is az voltam. 17 éves koromban megismertem az igazit és akkor vesztettem el. Szerintem várj az igazira, megbánnád később, ha nem így tennéd.
21/l
22:38
Naná, a hülyeség mindig kiakaszt...A kamaszok egetrengető problémái meg pláne. :)
Viszonylag fiatalnak gondolom magam 27 évesen, mégis döbbentem figyelem, hova fajul a világ, könyörgöm??? "Az én időmben" 16-17 évesen veszítették el átlagosan a lányok, szóval régen az volt a ciki, ha valaki 14 évesen már nem volt szűz. Az osztályunkban gimiben (ez 2000 körül volt) egy lány volt, aki nem volt már szűz 14 évesen, úgy néztünk rá mint valami ufóra... Pedig nem leányneveldébe jártam. A kérdésre felelve: nem, nem ciki. Az a ciki, aki összefekszik valakivel, csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy ő már nem az.
27 L
Dehogyis ciki, szamba se vedd aki cikinek tartja az egy nagy kurv@ (mar bocsanat a kifejezesert)!
En 18 eves vagyok es meg szuz! Akkor mit mondhatnek en?
Szoval ne is torodj senkivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!