Most akkor ciki ha 16 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
1-2 éve még nem gondoltam volna hogy ezt kínosnak fogom érezni de egyre jobban azt veszem észre hogy minden csaj elvesztette.. és mindenki kérdezgeti hogy szűz vagyok-e.. és ha mondom hogy igen akkor vagy furán néznek, vagy elsem hiszik.. de volt már hogy azt is megkérdezték hogy nem-e tartom cikinek.. és tök rossz.. több srác is leakar(t) fektetni de ilyenekbe nem megyek bele mert az igazival jobb lenne elveszteni de egyre jobban azt látom hogy az összes fiú gyökér és soha nem találok olyat akivel lehetne és nem 3 hónap elött.. lehet télleg elkéne valakivel? nagyon ciki? mivan ha nem találok normális srácot.. akkor feleslegesen várok az igazira..2013. febr. 1. 22:22
12/13 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Mindenki akkor veszti el amikor jónak gondolja. Ha pedig mások lenéznek csak azért mert 16 évesen szűz vagy az gyökér.Én 16 éves fiú vagyok és szintén szűz vagyok.Na és? Az igazi lányra várok... Többen is mondták ,hogy te hülye vagy.Menny el csajozni stb. de most mit érnék vele? Jobb ember leszek talán vagy mi? :D Tehát akkor veszted el amikor te úgy érzed ,hogy tényleg ő az igazi.Ez a te saját döntésed, és nem kell elsietned.
13/13 anonim válasza:
Szerintem az a ciki ha 16 évesen már nem vagy szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!