18 vagyok és még szűz. Gáz, ha félek ennyi idősen a szüzesség elvesztésétől? (lent)
Először 15 évesen jártam valakivel,de amikor ő le akart velem feküdni,nem hagytam,mert féltem.Azóta ugyanez történt három másik sráccal,akivel azóta jártam (ők azért szakítottak velem,mert nem akartam velük lefeküdni).A mostani barátommal fél éve járunk,amikor le akart velem feküdni,előtte mindig elhatározom,hogy most bátor leszek meg minden,de aztán ahogy elkezdjük...mármint ő simogatni kezd meg ilyesmi,teljesen beparázok,és mondom,hogy "most ne".Ez gáz?Baártnőim közül már nem igen van szűz,még az osztályban egy kicsit dagi lány is elvesztette már a barátjával.De amikor csak belegondolok,hogy lefekszek majd a barátommal,még nincs gond,de aztán este,amikor elkezdjük...na akkor már van...félek ettől az egésztől.Ez nagy baj?
18/L
Pettingeljetek. Simogassátok egymást, csókolózzatok, tapizzatok, satöbbi, anélkül, hogy bármi többet várnátok a dologtól. A barátodnak biztos nagyon kellemetlen herefájdalommal jár majd, ha nem segítesz rajta valahogy, de így egy idő után érezni fogod, hogy mikor állsz rá készen.
Nekem az jön le, hogy nem is kívánod a dolgot. Jól érzem?
Jó hát az utolsónak igaza van nem kell erőltetni. Na de azért ezt nem úgy kell értelmezni, közbe 28 lettem de még félek- áhh hagyjad csak, nem kell erőltetni, majd biztos előbb utóbb érezni fogod (majd úgy 40-50 évesen), hogy igen most jött el az én időm.
Mert amúgy akár lelki, pszichológiai okai is lehetnek, vagy lehet későn érő vagy, de szóval próbálj kicsit jobban ellazulni, gondolkozz el azon miért félsz. Persze szeretett is fontos de na lényeg, ne könyveld el ennyivel óó sebaj majd eljön az idő.
Nem tudom mennyire lesz hasznos, de:
Mi a barátnőmmel nem feküdtünk még le, ugyanez van vele is, hogy amikor odakerülünk akkor egyből beparázik, ráfeszül a dologra és egyáltalán nem nedvesedik, anélkül meg ugye eléggé fájó a szex :s
csak mi másfél éve vagyunk együtt, és igen szakíthat veled, mert én is ezen gondolkozok most sajnos... :/
20/F
Nem Gáz!
Én már közel 20vagyok s még nem szexeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!