Szűz vagyok még? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval 24 éves vagyok és eddig 2 fiúval voltam.De az elsőnél se fájdalom se vérzés nem volt..De a másodiknál sem. Akkor ez most azt jelenti hogy megvan még a szűzhártyám, vagy mit?2013. márc. 17. 17:32
1/10 anonim válasza:
azt jelenti, hogy 24 évesen lehetne már eszed, hogy tudd, hogy nem vagy az.
2/10 anonim válasza:
ha már voltál fiúval nem vagy már szűz
3/10 anonim válasza:
Nem vagy szűz.
Már volt benned pénisz,akkor szerinted még szűz vagy?
Nem tudom van-e szűzhártyád,majdnem biztos,hogy nincs.
De nem mindegy?
4/10 anonim válasza:
Megvan még a szüzhártyád. Olyan erös hogy beletört a fiuk pecskója.
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem, amikor az észt osztották, te éppen valamelyik pasiddal szeretkeztél...Még ha 14 lennél...
6/10 anonim válasza:
Akartam írni valami vicceset,de akinek csak ennyi esze van 24 évesen,az úgyse értené a viccet.Szóval felesleges is erőlködnöm.:D
7/10 anonim válasza:
Ha egy 24 éves felnőtt nő nincs tisztában azzal hogy mikor szűz és mikor nem szűz valaki akkor végülis mit várhatunk a 14 évesektől kérem szépen?!
Nem nem vagy szűz.
8/10 anonim válasza:
24 évesen ennyi ésszel még szabadlábon vagy? :O
9/10 ivilicious válasza:
nem vagy....a szűzhártyád még meglehet amúgy, hallottam olyanról,h vkinek annyira nyúlékony,h szüléskor vagy akkorsem szakad át.vagy hiányzik.
10/10 anonim válasza:
Nem, hasonló kétely merült fel bennem is annó, de aztán egy megbízható, hivatásos szakember megadta a választ kérdéseimre. Mostantól vízöntő vagyok mint ahogy te is :) üdv a csapatban!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!