Lányok! Első aktusnál nem éreztétek kínosnak hogy véreztetek (ha véreztetek)?
Figyelt kérdés
én csak ettől félek,nem attól hogy fájni fog vagy vérzek hasonlók..hanem hogy kínos lesz:/:)2013. márc. 21. 14:17
1/6 anonim válasza:
A vérzés természetes dolog a szüzesség elvesztésénél, így semmi kínos nincs benne.
2/6 anonim válasza:
Ha ezen kattogsz, akkor ne szexelj. Am rakjatok magatok alá törölközőt és nem fog ömleni a vér.
3/6 anonim válasza:
sokan nem véreznek amikor elveszítik,de ha ennyire félsz akkor rakj magad alá egy törülközőt
4/6 anonim válasza:
nekem nem fájt, csak kellemetlen volt, de csak pár percig, utána már élveztem
viszont én az elsö 4 alkalommal véreztem (pedig jó volt)
én úgy vagyok vele, hogy ez van... ettöl nem szabad, hogy undorodjon tölem bárki is
tegyél magad alá egy törölközöt, aztán azt ki lehet mosni!
5/6 anonim válasza:
Addig ne akarj szexelni, amíg úgy érzed, hogy számodra kínos, ha vérzel a szüzesség elvesztésénél!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!