Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz ha 18 évesen még...

Nagyon gáz ha 18 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni és addig szeretném elveszíteni.

Am lány vagyok.

2013. márc. 16. 23:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem

sőt

2013. márc. 16. 23:46
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

miért mi lesz ha érettségi után még szűz leszel?

megölnek?

3/12 anonim ***** válasza:
25%
Inkább a férfiakat nevetik ki ezért
 4/12 fospuska ***** válasza:
100%
dehogy... miért lenne gáz?
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen :D A szülei fogják megölni ha nem sikerül leérettségiznie :D

2013. márc. 16. 23:47
 6/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz. sőt... szentem tiszteletre méltó h még 18 évesen szűz vagy :)
2013. márc. 16. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, és nem kell elsietned!
2013. márc. 17. 00:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz :) Én is csak nemrég vesztettem el am, vagy fél éve. Előtte néha már úgy voltam vele, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy egy futó kaland során veszíteném el, de valamiért mégsem csináltam soha semmi hülyeséget ilyen téren.

Most így utólag belegondolva, biztosan nagyon megbántam volna, mert kizárt, hogy akár csak megközelítette volna azt, amit akkor elsőnek a barátommal átéltem. Annyira fantasztikus volt nekem az első.. :) De komolyan. Igaz, egy kis feszítő érzés volt közben, de nagyon figyelmes volt, és teljesen át tudtam magam adni a dolognak, mert annyira bíztam benne.

Már bocs, csak azért írtam le a tapasztalataim, hogy te se csinálj semmi hülyeséget. Az alapján, hogy azt írtad, hogy az érettségiig el akarod, én erre következtettem. A legelső örökre megmarad emlékként, és szerintem te se arra vágysz majd, hogy egy olyan sráccal legyen, akivel lehet, hogy utána nem is beszéltek többet.

De ha én értettem félre, és mondjuk a barátoddal szeretnéd, akkor bocsi a preventációért :D

18/L

2013. márc. 17. 00:32
 9/12 A kérdező kommentje:
nincs barátom
2013. márc. 17. 00:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Talán mert mások azt mondják? Na és? Nem kell velük foglalkozni. Én is túl vagyok már kicsivel az érettségin, még mindig szűz vagyok, de nem tartom gáznak, neked sem szabad görcsölnöd rajta :)
2013. márc. 17. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!