Nagyon gáz ha 18 évesen még szűz vagyok?
Most fogok érettségizni és addig szeretném elveszíteni.
Am lány vagyok.
miért mi lesz ha érettségi után még szűz leszel?
megölnek?
Igen :D A szülei fogják megölni ha nem sikerül leérettségiznie :D
Nem gáz :) Én is csak nemrég vesztettem el am, vagy fél éve. Előtte néha már úgy voltam vele, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy egy futó kaland során veszíteném el, de valamiért mégsem csináltam soha semmi hülyeséget ilyen téren.
Most így utólag belegondolva, biztosan nagyon megbántam volna, mert kizárt, hogy akár csak megközelítette volna azt, amit akkor elsőnek a barátommal átéltem. Annyira fantasztikus volt nekem az első.. :) De komolyan. Igaz, egy kis feszítő érzés volt közben, de nagyon figyelmes volt, és teljesen át tudtam magam adni a dolognak, mert annyira bíztam benne.
Már bocs, csak azért írtam le a tapasztalataim, hogy te se csinálj semmi hülyeséget. Az alapján, hogy azt írtad, hogy az érettségiig el akarod, én erre következtettem. A legelső örökre megmarad emlékként, és szerintem te se arra vágysz majd, hogy egy olyan sráccal legyen, akivel lehet, hogy utána nem is beszéltek többet.
De ha én értettem félre, és mondjuk a barátoddal szeretnéd, akkor bocsi a preventációért :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!