Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz, ha valaki 18...

Miért gáz, ha valaki 18 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

A héten véletlenül meghallottam az osztály már nem szűz lányainak a beszélgetését az egyik lyukasórában, pont minket beszéltek ki, azt a 8 lányt, aki még szűz az osztályban: ,,Olyan gáz, még senkivel nem voltak, tiszta szégyen..."

De miért is? Mert nem vesztettem el egy buliban a mosdóban egy ismeretlennel? Mert ez a csaj aki beszélt pont így volt, nagyon menő, komolyan...Nem mindegyik ilyen, de ő pont. Felőlem azt csinálnak, amit akarnak, de attól mi nem vagyunk rosszabbak, mert nem voltunk még úgy férfival. Én csak nem értem, miért kell lenézni, amikor nekem is volt már párkapcsolatom, csak nem olyan sokáig, hogy eljutottunk volna odáig, és ezzel nem vagyok egyedül. Ok, van, akinek még soha nem volt senkije, de attól -legalábbis a szememben- nem lesz kevesebb vagy alsóbb rendű. Mások meg van, hogy már 2 hét múlva csinálják, hát ettől tényleg felsőbbrendűek lesznek.

Én gondolkodom rosszul vagy tényleg gáz, ha még 18 évesen szűz vagyok?

2013. febr. 24. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kismilliárdszor el lett pofázva, hogy NEM gáz szűznek lenni még 22 évesen sem.
2013. febr. 24. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
DE 25 ÉVESEN MÁR AZ!!! 25 éves szűz/F
2013. febr. 24. 12:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Én értem, és én egy normális pasival akarom elveszíteni. Ezt egyesek miért nem képesek megérteni? Csak oylan rosszul esik, ha valaki e miatt lenéz vagy rosszabb csajnak gondol :/
2013. febr. 24. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg kérdezd meg tőlük...
2013. febr. 24. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt tiszteletre méltó! Az a gáz, hogy sokan annak tartják!
2013. febr. 24. 13:16
 6/9 anonim válasza:
100%
szerintem nem cinkes :) én 19 vagyok és még szűz :) 19/F
2013. febr. 24. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
ez csak önbizalomhiányos, sérült emberek számára mérce.
2013. febr. 24. 14:08
 8/9 anonim válasza:

én is annak a híve vagyok, hogy hosszabb idő után egy "rendes" megbízható pasival, nem egy random egyalkalmas vagy ilyen gyorskapcsolatba. én nagyon lenézem az ilyeneket és tisztelni való szerintem ha valaki nem könnnyűvérű. :)

17/L

2013. febr. 26. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is 18 évesen vesztettem el. Nem hiszem hogy gáz lenne...

Aki szerint meg igen, azt lesz@rom :)

2013. febr. 26. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!