Már nem vagyok szűz 13 évesen. Vélemény?
Figyelt kérdés
megerőszakoltak2013. febr. 17. 08:36
2/13 Deviáns Zsírkréta válasza:
Első, nem tudom miből gondolod, hogy ez fantázia...Sokkal fiatalabb lányokat is erőszakoltak már meg. Nos ha tényleg erőszak történt akkor nagyon sajnálom, és ha nem tudod feldolgozni nyugodtan lehet orvosi segítséget kérni hozzá.
4/13 MissYvonne válasza:
Szerintem kamu,már nem azért,de ha tényleg ez történt volna,nem hiszem hogy kiírta volna,akikkel ez történik azok általában nem is mernek beszélni róla.Meg nem is így írta volna ki a kérdést,ilyen félrevetően,és a véleményt sem igazán értem,hogy most miről kér véleményt.Erről ennyit.
5/13 anonim válasza:
ha ez történt, akkor nem így írnád le.....valószínűleg
ha mégis ez történt, akkor amennyiben most, beszélj anyukáddal, és menjetek el nőgyógyászhoz látleletet felvenni, és börtönbe azzal, aki ezt tette. egyébként se fogod könnyen kiheverni, de ha nap mint nap találkozol vele, vagy egyáltalán a tudat, hogy ezt tette veled, és nem bűnhődik meg érte, az egész életed megkeseríti
6/13 anonim válasza:
Mikor, hol, hányan, ismerted őket? Anyádnak szóltál már?
7/13 anonim válasza:
Feljelentetted azt a mocskot aki ezt tette Veled? Voltál nőgyógyásznál látleletet vetetni?
8/13 anonim válasza:
ha igaz akkor nem az interneten kell segítséget kérni hanem a szülőktől.de ha fantázia a megerőszakolás akkor a szüzesség elvesztése helyett a plüsmackóddal kéne játszanod még .ha én lennék az anyukád akkor tuti agyon csaptalak volna .habár neveltetés függő a dolog.
9/13 anonim válasza:
ha igaz sürgősen szólj a szüleidnek... nem a te hibád! Nem maradhat az ilyen büntetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!