Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját családom sem?
Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.
Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.
Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/
Szívesen venném a jó ötleteket.
23/F
Én sem hinném el neked, mert nem ezt akarod. Akarsz családot meg nőcit, csak szerencsétlen vagy. Nyilván úgy adod elő ezt a drámát, mint valami Jane Austen regény főhősnője, könnyekkel a szemedben, virnyákolva.
Növessz tököt, vagy fejezd be.
Nem a világ felszínes hanem valószínűleg te ítéled meg magad rosszul. Ha középszerű vagy akkor ne a bombázók után menj hanem a hasonló nők után. És akkor sikerrel is járhatsz.
Természetes van kivétel jó nő közepes pasi és fordítva de ez ritka vagy ott vannak anyagi érdekek.
Amúgy ha a cél egy jó nő akkor villants egy jó kocsit és lesz. Kérdés ezt akarod e vagy beered egy magadfajtaval.
Amúgy lassan 2 eves kerdes elég szomorú ha semmi nem változott azóta sem.
álmodik a nyomor
a szex kell,
védekezni csak az életképes emberek tudnak
ők tudják megfizetni a gumit meg a tabletát
te csak lúzer vagy
Nem volt soha barátnőm, és nem is lesz...
Ezt nem értik meg,de utoljára kiosztottam őket,és megmondtam hogy ez van fogadják el,és kész...
Azóta csend van róla nagyjából.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!