Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értethetném meg véglege...

Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját családom sem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.

Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.

Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/

Szívesen venném a jó ötleteket.

23/F

2014. okt. 6. 15:08
 71/96 anonim ***** válasza:
53%

Én sem hinném el neked, mert nem ezt akarod. Akarsz családot meg nőcit, csak szerencsétlen vagy. Nyilván úgy adod elő ezt a drámát, mint valami Jane Austen regény főhősnője, könnyekkel a szemedben, virnyákolva.

Növessz tököt, vagy fejezd be.

2016. ápr. 30. 21:38
 72/96 anonim ***** válasza:
52%

Nem a világ felszínes hanem valószínűleg te ítéled meg magad rosszul. Ha középszerű vagy akkor ne a bombázók után menj hanem a hasonló nők után. És akkor sikerrel is járhatsz.

Természetes van kivétel jó nő közepes pasi és fordítva de ez ritka vagy ott vannak anyagi érdekek.

Amúgy ha a cél egy jó nő akkor villants egy jó kocsit és lesz. Kérdés ezt akarod e vagy beered egy magadfajtaval.

Amúgy lassan 2 eves kerdes elég szomorú ha semmi nem változott azóta sem.

2016. máj. 1. 14:06
 73/96 anonim ***** válasza:
87%
Nem olvasom végig ezt a rengeteg hozzászólást, szóval lehet, hogy ismétlek valakit, de senkinek sics joga megmondani, hogyan élj. Annak sem, akitől az "életet kaptad", mert nem te kérted, hanem ők akartak szülővé válni, így nem vagy adósuk, főleg nem azzal, hogy más életét éld a sajátod helyett. Ne hagyd, hogy tovább rombolják az önértékelésedet. Ha pedig majd TE akarsz családot, lesz neked, de ez a saját döntésed kell legyen. Hogy a nőkkel való kapcsolatodért mit tehetsz: első körben ne szuggeráld magadba tovább, hgy neked nem jön össze, és ne indokold meg, hogy azért nem jön össze, mert nem vagy felszínes. Félsz tőle vagy nem akarod, hogy nőd legyen, ennyi az egész. Ha akarod, hogy legyen, először is érezd át, hogy jár Neked, merj benne hinni, hogy jönni fog, hogy megérdemled. Olvasd el pl. Az önértékelés csapdájában-t, vagy Peter Lauster valamelyik könyvét, segíthetnek, hogy jobban megismerd, megértsd, elfogadd magad.
2016. máj. 1. 16:22
 74/96 anonim ***** válasza:
20%

álmodik a nyomor

a szex kell,

védekezni csak az életképes emberek tudnak

ők tudják megfizetni a gumit meg a tabletát

te csak lúzer vagy

2016. máj. 9. 01:54
 75/96 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés úgyis halott, ha valaki tud segíteni, hogy miért húz pár videot a lejátszóm, szóljon.
2016. máj. 9. 03:03
 76/96 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat így nem tudom kérdezték-e már. Volt valaha barátnőd ,ha igen ő milyen volt ? Mit szeretett benned ? A családodnak pedig tényleg nem kell semmit mondanod , ha nem értették meg ,ne foglalkozz velük van elég bajod nélkülük is.
2016. máj. 29. 12:06
 77/96 A kérdező kommentje:

Nem volt soha barátnőm, és nem is lesz...

Ezt nem értik meg,de utoljára kiosztottam őket,és megmondtam hogy ez van fogadják el,és kész...

Azóta csend van róla nagyjából.

24/F

2016. máj. 29. 14:48
 78/96 anonim válasza:
Halihó! Én is egy 27 esztendős úgymond átlagos srác vagyok, komoly normális párkapcsolatom nekem sem volt sosem (komolytalan sem, csak nagyon rövidek). De tudod mit! Nem csüggedek miatta és nem is beszélem be azt, hogy sose lesz. Volt idő, amikor így tettem, ráadásul évekig, de megbántam, hiszen még én is fiatal vagyok, nem akarom ezt bedumálni, minek? Keresem azok társaságát, akik elfogadnak, csípnek, erre a témára meg tojok rá, mások miatt nem szabad elkeseredni, akik érted úgymond nem keserednek el. Megyek persze utána, de ha nem alakul semmi (mint a legtöbbször nekem is), akkor le van sz@rva, jön a következő majd valamikor. Ma már nem hagyom, hogy emiatt nekem rosszabb legyen a hangulatom. A szüleid szeretnek minden bizonnyal, ezért mondogatják, mikor lesz párod, szeretetből, gondolom én. Amúgy meg tőlem is szokták kérdezni még a mai napig... Lehet hogy nekünk még várnunk kell pár évet, ki tudja. Előttünk még az élet. Magányos ne legyen az ember, keresni kell azt a néhány ember társaságát, akik úgy szeretnek téged, ahogy vagy. Legyen ez akár barát, rokon, munkatárs, osztálytárs, vagy a családban bárki. Fel a fejjel és ne add fel! Hiszen fiatal vagy még te is. 27F
2016. máj. 29. 15:58
 79/96 anonim ***** válasza:
szerintem, ha eddig egy nő sem allt le veled, akkor erdemes lenne elgondolkoznod, hogy nem bennuk van a hiba... valamivel biztosan taszitod oket nagyon. ha megtalaltad mi a problema, tudsz rajta valtoztatni
2016. máj. 29. 16:54
 80/96 anonim ***** válasza:
Az embert úgy is fel lehet fogni, mint egy rádióadót. Azt sugárzod ki, hogy nem lesz soha barátnőd. Ezt az adást a nők belül veszik, és elkerülnek. A gondolataidat magadról változtasd meg. Gondold azt, hogy szeretnivaló ember vagy. Vagy inkább ne gondolj semmit, ami negatív.
2016. máj. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!