Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy
nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját
családom sem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.
Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.
Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/
Nem kell semmit sem bizonygatnod, éld az életed, a kérdéseknél pedig terelj, vagy válaszolj valami sablon dolgot. Előbb-utóbb mindenkinek le fog esni, hogy mi a helyzet.
2015. nov. 18. 08:31
62/96 anonim válasza:
Hányszor emeled ki még ezt a kérdést? Kaptál rá kismillió választ és több mint egy évig nem sikerült megoldanod ezt a hatalmas problémát, hát épp ezért nincs nőd se.
2015. dec. 15. 21:37
63/96 anonim válasza:
Hagyjad már én 33 vagy ok és tök jól elvagyok szingliként.
Majd megszokják az ősök nálad is.
2015. dec. 16. 01:12
64/96 anonim válasza:
Jóvan, de úgy tűnik, mintha a kérdező akarna barátnőt, csak nem jött még össze, és már csak azért is megmutatja, hogy akkor nem lesz. Haragból, sértődöttségből. A harag, büszkeség nem jó tanácsadó. Nekem is olyan 30 évesen lett párom, úgyhogy még van 7 éved. Ne sírdogálj. Lehet, hogy még nincs itt az ideje.
2015. dec. 16. 13:57
65/96 anonim válasza:
Nyavalygás helyett, olvass csajozós könyveket vagy menj el egy-több csajozós képzésre.
2015. dec. 16. 23:05
66/96 anonim válasza:
ezt még hányszor fogod kiemelni?
2015. dec. 16. 23:47
67/96 anonim válasza:
LINKELJ magadról egy képet már!
Köszi!
2016. jan. 3. 20:32
68/96 anonim válasza:
Rohadt unalmas már, hogy hetente ki van emelve ez a kérdés. Ennyire életképtelen vagy?
2016. jan. 3. 21:41
69/96 anonim válasza:
23 évesen? Érdekes engem nem csesztetnek, tudják, hogy nem akarok gyereket, monogám sem vagyok.
Mondd el nekik, ha nem fogják fel akkor egyik füleden be a másikon ki.
N
2016. ápr. 9. 20:41
70/96 anonim válasza:
A 100 választ akarod elérni?
Minek foglalkozol vele?
Mondd azt hogy majd es kesz.
Amugy a szo teremtő hatásu szoval tenyleg egyedul fogsz meghalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!