Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját családom sem?
Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.
Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.
Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/
Szívesen venném a jó ötleteket.
23/F
Hagyd a búsba azokat, akik leugatnak, piszkálnak és bemagyarázzák, hogy a negatívságod miatt nincs senkid. Nem élték át azt, amit te, nem tudják, hogy milyen kitaszítva lenni és hát magas lóról könnyű ugatni. Meg láttam már jó néhányszor, hogy ilyen "semmi se jó" jellegű pasikra rátapadtak a nők, szóval ez se magyarázat.
A férfiak vadásznak, elvárják tőlük és én azt látom, hogy bármilyen nő talál magának férfit, ha csak annyit megtesz, hogy szem előtt van és nem utasítja el a kapcsolatokat.
Fognak még sokan tuti tippeket adni. Nem tudhatod, hogy melyik fog bejönni. Lehet, hogy egyik se... Például hiába gyúrod ki magad, ugyanúgy leszarnak, ha máshol van a probléma gyökere.
Viszont foglalkozz vele, szedd össze, hogy milyen hibáid lehetnek, amik miatt elutasítanak. Sportolj, legyél emberek között és tanulj meg táncolni :). Meg a lelki oldalon is le kell ásni. Lehet, hogy nincs semmi komoly és csak épp tele a tököd, de az is lehet, hogy nagyon komoly dolgok vannak ott a felszín alatt.
elég, ha annyit mondasz mindig, "Majd egyszer".
ebbe nem fognak tudni belekötni.
és kb életed végéig mondhatod.
vitákba felesleges belemenni.
Pedig pontosan ilyeneket szoktam írni,és egyáltalán nem a legszebbek érdekelnek,átlagos kinézetű lány nekem tökéletesen elég lenne,de ők sem válaszoltak soha egyáltalán egyetlen egyszer sem...
Szóval nem tudtok meggyőzni, nem helyesnek születtem,jó genetikával,így aztán esélyem sincsen.
Szóval hogyan fogadhatná ezt el végleg a családom?
Bár mióta megmondtam nekik ezt,hogy nekem soha nem lesz se barátnőm,se saját családom,és eltelt azóta 1-2 év,lassan kezdenek rájönni szerintem,hogy tényleg nem vicceltem vele...
amógy a szó teremtő hatású
az lesz, amit hiszel magadról..
Semmi különös,semmi változás igazából.
Nem érdeklem a nőket azóta sem,így aztán még jobban elfogadom a dolgot,és úgy néz ki tényleg esélytelen vagyok teljesen. :/
A családom mióta elmondtam nekik,hogy hagyjanak békén ezzel,és ne csesztessenek,kicsit kiosztottam őket,hogy ez az én életem és ne szóljanak bele.
Elmondtam a kérdésemben említett dolgot is nekik,így szinte szóról szóra.
Azóta nagyjából csönd van,kivéve a testvérem nem tudja elfogadni,aki nőből van persze.De ő nem akarja megérteni,hogy még csak esélyt sem kaptam,áhh hagyjuk is.
Inkább mondjatok még jó módszereket,hogyan lehetne ezt szépen lassan beadagolni a családomnak.Mert előbb utóbb rá fognak jönni,már kezdik kapizsgálni,de egyszer rájuk fog szakadni rendesen az érzés,ha ennyire nem akarják elhinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!