Facebookon a saját kezdőoldalamról hogyan tudom véglegesen törölni mások posztolását? (részletezve lent)
Kemény 1 hete regisztráltam, és nagyjából minden érthető, ezt az egyet leszámítva. Hiába állítom be, hogy "mégsem követem" az illetőt, ugyanúgy megjelenik később ha megoszt vagy posztol valamit. Az ismerős oldalán az "ismerős" gombra ráhúzva az egeret kikapcsoltam a követését, de a kezdőoldalon még mindig ott vannak a posztjai.
Csak 1-2 ilyen ismerős van, akik viszont egész nap tolják a bejegyzéseket. Csak ezeket szeretném konstans megszüntetni. Valamit rosszul csináltam a beállításoknál, vagy kihagytam volna? Mindenkinek megy a zöld, aki tud segíteni. Köszönöm!
Egyelőre úgy tűnik, mintha most működne... Bár már nem is merek hozzányúlni. :)
Köszi!
Nekem is visszaáll kipipáltra, pedig Chtomban és Mozillában és IE-ben próbáltam már vagy ezerszer.
Próbáltam a "Mutatás a hírekben" alatti beállításokban minden pipát kivenni, de úgy is visszaáll. Próbáltam a hírek oldalon, a személy oldalán, sőt az ismerőseim oldalon is. Sehol nem mentődik el SENKIRE! Minden ismerősöm minden baromságét látom! SEGÍTSEN aki tud, kérem, mert ez nagyon őrjítő! Nem lehet egyszerre mindenkit letiltani? Nincs olyan senkiről semmit nem akarok látni? Köszönöm!
Még mindig az előző vagyok. A jelentés /tiltás menüpont alatti Hide (legfelső) menüpontot is ha bejelölöm, akkor sem történik semmi. Majd amikor újra rámegyek ismét nincs bejelölve!
Kérem segítsetek! Látott már valaki ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!