Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját családom sem?
Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.
Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.
Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/
Szívesen venném a jó ötleteket.
23/F
"Elmondom, nincs jobb egy puha finom női testnél"
Akkor miért nem azért van oda minden férfi, kedves 1-es? Őszintén válaszolhatnál!
Családoddal ne törődj, engem is mindig piszkáltak, hogy miért nincs már "udvarlóm". Most persze az a szenzáció, hogy van.
Hogy az egyebekre is reflektáljak. Számomra, ami lejön az írásodból: nagyon önbizalom hiányos vagy, elhiteted magaddal, hogy egy béna vagy, egy semmirekellő, egy lúzer, idegeneknek sajnáltatod magad. Miért gondolom ezt? Nagyon egyszerű: ha valóban annyi lett volna a problémád, hogy mit csinálj a családoddal, akkor a kérdésed egy mondatban meg tudtad volna fogalmazni és nem csempésztél volna bele ilyeneket, hogy "felszínes világ", "nem kellek egy nőnek sem" stb. Bármekkora pénzösszeget rá mernék tenni, hogy Te a való életben is ilyen vagy. Félsz odamenni lányokhoz, ha mégis megteszed, akkor bután viselkedsz, mert fogalmad sincs mit tegyél, különben is előre leírod az egészet. Látszik rajtad, hogy félénk vagy, bénának tartod magad. Megsúgom, nem kell ahhoz felszínes világ, hogy ez egy nő számára ne legyen vonzó. Egy nőnek olyan férfi kell, aki magabiztos, aki tudja a helyét a világban, akire lehet támaszkodni, aki testileg lelkileg egyensúlyban van. Te nem ilyen vagy. Lehet azt mondani, hogy az eddigi csalódások tettek ilyenné, de most beszálltál egy ördögi körbe, amiből csak és egyedül Te tudsz kimászni. Csalódás mindenkit ér, azért mert Te próbálkoztál 5 nőnél és egyik sem jött össze, tovább kell lépni. A kérdésed alapján Te konkrétan most azt gondolod, hogy veled nincsen semmi baj, maximum a külsőddel és ez a gonosz, felszínes világ az, ami miatt nem jön össze neked semmi. Nem értek egyet. Párom példának okáért külsőleg semmilyen formában nem a "zsánerem". Ha olyan felszínes lenne a világ, akkor össze sem jöttünk volna, nem igaz? :) Én azt gondolom, hogy Neked a fejedben van a baj, előre eldöntöd, hogy úgy sincs esélyed egy lánynál, így mész oda hozzá, és hidd el, a nők megérzik ezt.
Csak az első pár hozzászólást olvastam el.
B.ssza meg, egy ilyen negatív nyavalygó pali senkinek sem kell!!!! Neked kellene egy olyan nő, aki egész nap csak a pofákat vágja és mindenről megmagyarázza, hogy az miért nem fog sikerülni? Én egy 120 kilós nő vagyok, és most találtam meg pár hónapja életem szerelmét. Soha senki nem szeretett még így mint ő, pedig voltam 50 kiló is és sok pasim volt már! a külső nem lehet gátja semminek, a pesszimista szemlélet annál inkább! A családodnak meg mondd meg, hogy akkor lesz majd csajod, ha végre befejezik a kérdezősködést.
nem tudom ezt miért kell hangoztatni hogy "nekem nem lesz családom"
úgyis észreveszik majd 10-20 év múlva hogy nincs családod.
Ne figyelj rájuk amikor ilyeneket mondanak.
Szerintem mikor szóba hozzák a témát, váltsál olyan témára, ami velük kapcsolatos... pl. de jó a hajad anya, dicsérd őket! Aztán ha nem veszik a lapot, akkor mond el nekik, hogy mit akarnak, hogy megkérj egy jött ment csajt, akit nem szeretsz, és nekik csak unoka kell, aztán a csalódás, mikor jön a válás és a gyerektartás, és majd nekik is be kell segíteni pénzzel, és a háborúskodás, vagy élheted te a saját életed normálisan tovább.
A régi hagyományok, hogy csak családdal teljes értékű egy ember egy nagy baromság. Aki nem éli a te vagy hasonló cipőben járó, de még sem ugyanolyan helyzetben lévő életét, az honnan is tudná, egyik ember sem egyforma, hogy te vagy hasonló helyzetben lévő mit élhet át igazán arról halvány lila fogalmuk sincs, és soha nem is fogják megérteni szerintem. Én azt utálom, amikor az emberek elkezdik hajlítgatni magukat a másikhoz. Hogy a te korodban.... stb. Csak mindenki elfelejti, hogy ez már nem ugyanaz a világ, mint az volt. Csak azt tudom tanácsolni, hogy eljutsz majd egy olyan szintre, amikor már nem érdekel, hogy ki mit gondol, egyszerűen majd csak a saját magadról alkotott vélemény fog érdekelni. Jogod van szabadon határozni az életedről, és ebbe még szerintem a szülők sem szólhatnak bele. De neked kell figyelmen kívül hagynod ezeket az elvárásokat, és régi megrekedt norma programokat, mert addig mindig frusztrálni fognak, amíg nem tudod elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!