Hogyan értethetném meg véglegesen a családommal, hogy nekem nem lesz se feleségem, se gyerekem, szóval saját családom sem?
Egyszerűen nem hiszik el,és folyamatosan csak cseszegetnek vele,hogy jajj mikor lesz már végre barátnőm,meg blabla.
Viszont nincsen esélyem se rá úgy érzem,hogy legyen mivel idáig az életemben sem kellettem egy nőnek sem,egyet sem érdekeltem.Hiába szeretném én,vagy bármit megtettem is érte,akkor sem sikerült.
Ebben a felszínes világban nekem nem jön össze sajnos... :/
Szívesen venném a jó ötleteket.
23/F
Én ugyanígy nem akarok családot és gyerekeket, annyi a különbség, hogy azért, mert egy önző p*cs vagyok, és nem azért, mert nem állnak velem szóba. Rám meg emiatt vannak kiakadva.
Ha a megoldást az elfogadtatásra megtaláltad, akkor szólj nekem is, mert anyámék hetente felhívnak a témával :D
Egyébként amint _ténylegesen_ legbelül is eldöntöd, hogy neked sosem lesz családod, tapadni fognak rád a nők. Ez tapasztalat.
Mutasd meg a családodnak ezt a kérdést és az utóbbi 3 év termését. Azonnal meg fogják érteni. Talán anyukád még meg is szán és segít rajtad, de lehet hogy a húgod is...
Amúgy még mindig a nőket és a "felszínes világot" okolod, vagy ezen már túlléptél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!