Hogyan lehet véglegesen elpusztítani a gombát, hogy ne térjen vissza? Saját tapasztalatok érdekelnének.
Több napja bújom az internetet, rengeteg féle módszert írnak. De én nem akarom az összeset kipróbálni, csak egyet-kettőt ami hatásos.
Most beáztattam a lábam ecetes-szódabikarbónás vízbe 15 percre. Vettem krémet gombásodásra, azzal kenem napi 1x a lábfejem. A cipő illetve papucs fertőtlenítésére tényleg jó a formalin? Nagyon drága?
És a zoknikat muszáj 60 fokon kimosni? És ha felforralok egy nagy fazék vizet és abba ázik, az nem jó?
Érdemes ezüstszálas zoknit venni (legolcsóbb helyen is 1800-2000 ft)?
Tüneteim: viszketés, erős lábszag, izzadt lábak.
SAját tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem arra amit először megláttok a gugliban. Köszönöm.
23L
Nem tudod véglegesen eltüntetni, mert az immunrendszered olyan, hogy nem áll ellen neki 100%-ban. De én úgy tartom kordában (tünetmentesen), hogy a lában mindig szappannal mosom sosem tusfürdővel. Miután megfürödtem és megtörölköztem 20%-os ecetet öntök rá mintha megmosnám és hagyom megszáradni. Nem öblítem le. Eleinte minden nap kell, de ahogy javul később elég lesz bizonyos időközönként.
Nekem már havonta 1-2 alkalom ecetezés elég. A normál tisztálkodás mellett (a lábat szappannal!!).
Nekem ez vált be.
Szerintem sokkal célravezetőbb, ha szakorvoshoz fordulsz, aki ellát tanáccsal is, meg gyógyszerrel is. Még így is hónapokig tart, hogy elmúljon. De olyan kezelés nincs is, amitől örökre elmúlik..
A spórái már benne vannak a bélrendszeredben, és a vérrel együtt bárhova eljutnak. Nem csak a gombát kell megölni, hanem valami lehet az életmódodban, amit ennyire kedvel...
4: Az antibiotikum szedés következménye a gomba.
Gombaölőt kell szedni.
Különben stimmel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!