Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El van késve nagyon az a nő,...

El van késve nagyon az a nő, aki csak 30éves korában szüli meg az első gyermekét? (Mert csak addigra lett biztos háttér, ház, munka, pénz, stb. )

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
7%
Nekem nem kell vadásznom, de te már csak tudod. :) Nekem nem kell potenciális apajelölt díjnyertes spermával és 30 év alatt, csak egy szimpla párkapcsoalt ami meg is van :D Szerencsére nem olyan gyerekes hogy azért veszekedjen mert valaki "öregen" szül. :D
2010. febr. 5. 19:44
 62/80 anonim ***** válasza:
68%

29 évesen találtam olyan férfit, akinek szívesen szültem volna gyereket, és aki szintén velem szeretne élni :) Hát nem azonnal estünk egymásnak, így 32 évesen szültem.

Nem lehet mindenki olyan "szerencsés", hogy huszonéves elején (amikor jobbára még tanulnak a fiatalok és a szüleik támogatják őket) életük párjára leljenek és rögtön szüljenek.

(Na igen, és hány 28-35 év közötti elvált anyuka van!)

2010. febr. 5. 20:27
 63/80 anonim ***** válasza:
81%

Nem késő, de azért én örülök neki, hogy egy tizessel fiatalabb voltam, amikor szültem. Én világ életemben fiatalon akartam szülni. Mondjuk most már (23 évesen) azt mondom, hogy akár 30 évesen is szülnék, de az nálam a nagyon maximum.

Különben ismerek nagyon jófej 30-as anyukákat, és nagyon hülyéket is. Fiatalok közül szintén. Csak másban hülye a fiatal, és másban a 30 körüli. Mármint a 30-as sem öreg, mielőtt félreértés lenne, csak nyilván idősebb annál, aki huszonévesen szül.

2010. febr. 5. 21:35
 64/80 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nincs.
2010. febr. 5. 23:58
 65/80 anonim ***** válasza:
30%

Ha megnezed a baba-mama topikot, akkor meglatod, hogy mennyi 30-as es 30-on feluli nonek nem sikerul a baba! Csak nezzel be oda! A noi test a 20-25 ev kozott a legidealisabb egy baba erkezesere! Igy lettunk megaldva!

Tehat nem 30 es ezen felul kellene gyereket vallalni.

De sajnos a vilga kifordult magabol. Mindenki imad elni, bulizni, pasizni, egyik egyetemet a masik utan elvegezni, es mindent-mindent bebiztositani a baba elott.

Aztan akkor meg lehet sirni 30-on felul, hogy miert nem jon a baba???? Hat, mert nem akkor van az ideje.

Ez az igazsag, akarmennyire is faj.

Hogy el van-e kesve egy no harmincon felul? A teste mindenkepp. Amugy elegge kielte magat, van eleg penze, eleget bulizott. De a test?!

2010. febr. 6. 02:00
 66/80 anonim ***** válasza:
22%
Te beteg vagy hogy ennyire felháborodsz ha nem úgy csinálnak valamit ahogy neked tetszik xD Szerinted kit érdekel hogy szerinted mikor jó szülni? Nem a te bajod ha valakinek nem jön össze! A gyerekvállalás nem egy kidolgozandó terv ahol az optimális időt kell figyelembe venni, hanem egy érzelmi döntés. Lehet hogy te gép vagy, esetleg tenyésztő... :P
2010. febr. 6. 02:03
 67/80 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem vagy elkésve!

Magyarországon manapság sajnos elég sok időbe telik, mire normális otthont és anyagi hátteret tud biztosítani az ember magának, nem hogy egy kisbabának! Tehát szerintem a 30 manapság már egyáltalán nem késő, inkább a 35-re mondanám csak azt, hogy kifutni készül az időből.

Ha belegondolsz akkor mostanság a fiatal elmegy tanulni az olyan 5 év kb. mire munkát talál mire biztosítja a dolgokat a családhoz elrepülnek az évek, nem? :)

De még fiatal vagy te is 30 évesen ne vicceljetek már NINCS KÉSŐ, és sok sikert a második kisbabához!

2010. febr. 6. 10:39
 68/80 A kérdező kommentje:

Két hozzászóló, akik itt veszekednek. A kérdés nem azért lett kiírva, hogy vitatkozzatok, csak, hogy leírjátok véleményeteket. Ezt megtettétek így további hozzáfüzést, vitatkozást nem kell.

Többieknek köszönöm a választ.

2010. febr. 6. 11:27
 69/80 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 30 éves, a kérdést azért tettem fel, mert már beszéltünk erről a párommal és ha belegondolok, 25 leszek míg befelyezem az egyetemet, szeretnék munkát találni, párommal házat építeni, ezért lehet elhúzodna a baba, max. 30 éves koromig...Ezért kérdeztem, kiváncsi voltam a véleményekre. Köszi :)
2010. febr. 6. 11:30
 70/80 A kérdező kommentje:
*befejezem
2010. febr. 6. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!