Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El van késve nagyon az a nő,...

El van késve nagyon az a nő, aki csak 30éves korában szüli meg az első gyermekét? (Mert csak addigra lett biztos háttér, ház, munka, pénz, stb. )

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
91%

Hú, én meg csak 18 vagyok, de apám "már" 56, anyám 54! Na most de durva! Hát képzeljétek nagyon jól megvagyunk. Náluk jobb szülőt se akarhatnék, és a sok kis 30-40 nő ezerszer öregebbnek tűnik egy szülőin, mind leamortizált emberek, míg az én szüleim fittek és egészségesek, pedig én a negyedik gyerek vagyok, azok meg csak egyet szültek!

De szerintem egyáltalán nincs elkésve az aki ilyen korban szüli az első gyereket! Aki 30 évesen nem fiatal annak valami baja van...

2010. jan. 17. 00:00
 12/80 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem se vagy elkésve.Én is 30 évesen szültem az első babám.Másodikat nem tervezünk,de mondtam a páromnak,ha szeretne 35 éves koromig szólhat.
2010. jan. 17. 00:04
 13/80 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, hogy azok hol élnek, akik azt mondják, hogy a 30 éves el van késve. Én 29 éves vagyok, és a velem egyidős barátnőimnek, ismerőseimnek, kollegáimnak egynek sincs gyereke. A volt gimis osztályomból 16 csaj közül csak 3-nak van. És akkor mi van, ha 50 éves lesz valaki, amikor a gyereke 20? Úgy beszéltek, mintha az 50 éves valami aggastyán lenne. Nem a 19. században élünk, amikor 50-60 évesen meghaltak az emberek. A fölöttem író 18 évesnek van igaza. Abszolút nem ettől függ, hogy ki milyen szülő lesz.
2010. jan. 17. 00:11
 14/80 anonim ***** válasza:
76%
Kinek mi a jó.Én már régen megfogadtam ,hogy max.26 éves koromig megszülöm az elsőt.Úgy is lett :) már kettő van. 30 éves vagyok,és nem szeretnék többet szülni,nekem az az életkor volt ideális.Mindenki akkor vállalja,amikor úgy érzi.Tőlem aztán 45 évesen is szülhetnek,attól hogy én be nem vállalnám,attól még más megteheti :)
2010. jan. 17. 00:13
 15/80 anonim ***** válasza:
78%

a nagyszüleim elég későn lettek szülők (30, ill. 32 évesen), aminek igazából én ittam meg levét. örültem volna, ha a nagyim megéri a diplomaosztómat, netán még a dédunokáját is a kezében tarthatta volna :(

szóval én ezért a fiatalon szülés mellett teszem le a voksom. 25-27 évesen én már szeretnék anya lenni, hogy az én anyum láthassa felnőni az unokáját, és taníthassa főzni, meséljen neki arról, amikor fiatal volt, stb. ezek olyan értékek, amit még pénzből sem tudsz megvenni.

2010. jan. 17. 00:13
 16/80 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó vagyok: amúgy meg nem értem, hogy mire jó, ha itt frusztráljátok a kérdezőt, hogy már öreg. Jobb lesz nektek tőle valami az életetekben? Ha ti öregnek érzitek magatokat 30 évesen, vegyétek fel a nejlonotthonkát és fapapucsot, ne járjatok el sehova, és éljetek a pörköltfőzésnek, a kötögetésnek, a ráncaitok számolgatásának meg a siránkozásnak. De ne szóljatok le másokat, akik annyi idősen igenis fiatalnak érzik magukat bármihez.
2010. jan. 17. 00:14
 17/80 anonim ***** válasza:
86%
Nem, manapság már inkább közelebb a harminchoz szülnek a nők.
2010. jan. 17. 00:19
 18/80 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagy elkésve, engem anyám 71 évesen szült, sajnos elhunyt szülés közben, ígyhát különféle rovarok neveltek fel, de sokkal fittebbek mint a mostani 12 éves szülők.
2010. jan. 17. 00:21
 19/80 anonim ***** válasza:
77%
Francokat. Nem kell megállnod egy gyereknél, nem vagy elkésve. Az már más kérdés h anatómiailag mi lenne az ideális. Most ha ez nem ideális, akkor mi van a 27 évesekkel pl. nincs nagy korkülönbség. Én se fogok végezni a sulival 26-25 éves koromig, még felszeretném épiteni utána az álmomat és utána lehet család. Nagy probléma ez a nőknek manapság. Inkább legyen biztos a gyerek jövője, minthogy majd csak lesz valahogy....
2010. jan. 17. 00:21
 20/80 anonim válasza:
89%
12 vagyok, anyum 45 apum 57 :/ :D
2010. jan. 17. 00:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!