Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El van késve nagyon az a nő,...

El van késve nagyon az a nő, aki csak 30éves korában szüli meg az első gyermekét? (Mert csak addigra lett biztos háttér, ház, munka, pénz, stb. )

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
51%
Ezért van az hogy a termékenységi arányunk 1.3... Mert mindenki gazdasági kérdést csinál a gyerekből. A párok harmada egyáltalán nem jut el odáig hogy gyereke legyen. A többi eljut oda, de annak a fele is csak 1 gyereket hoz létre. Fogyunk, fogyunk éljen a karrier. Nem az embereket akarok ezzel szidni, hanem ezt a rendszert ami rákényszerít.
2010. jan. 17. 00:30
 22/80 anonim ***** válasza:
77%
24 éves vagyok, másfél éve férjnél, anyóséknál lakunk nagyszülőkkel együtt, hatan három szobás lakásban. Nem vagyok hajlandó negyedik generációt szülni egy ilyen kicsi lakásba, így nagy valószínűséggel nem lesz gyerekem harminc éves koromig. Kit érdekel? Nem leszek rosszabb anya attól, hogy nem a nagy bizonytalanságba akarom megszülni azt a gyereket. Egy gyerek tisztességes felneveléséhez rengeteg pénz kell, egyelőre nem rendelkezem ezzel, így nem vállalok gyereket. Aki emiatt megkövez, hogy nem a huszonéveimben vállalkozom az anyaságra, az nézze csak meg azokat a tiniket, akik megszülik a gyerekeiket... Vagy akár azokat a huszonéveseket, akik úgy gondolkodnak, hogy "később sem lesz jobb a helyzet, inkább nélkülözök én és a gyerek is, de akkor is fiatalon lesz gyerekem".
2010. jan. 17. 00:31
 23/80 anonim ***** válasza:
77%
mindenki akkor szüljön mikor úgy érzi hogy itt az ideje. én most így a 30-hoz közel kezdem érezni, hogy kéne egy baba már. szerencsére megtaláltam azt a férfit akinek szülnék, és aki nem fog 1 év múlva otthagyni egy kisgyerekkel.(mert ha rendszeresen olvassátok ezt az oldalt láthatjátok, hogy többnyire huszonéves nők panaszkodnak hogy rossz kapcsolatban vannak kisbabával) és nem aggódom, ha esetleg a második gyerekemet 35 évesen szülöm meg. elég fitt vagyok(rendszeresen sportolok)egészségesen táplálkozom, fiatalabbnak nézek ki a koromnál. nem hiszem hogy nagyobb kockázat lenne így szülni mint egy elhízott huszonévesnek.
2010. jan. 17. 00:51
 24/80 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy el késve!Mindenki akkor szüli meg a gyermekét és annyit amennyit ő szeretne.Én 37 éves vagyok,és 1 fiam van aki 17 éves.Többet nem is akartam.A barátnőm velem egyidős.Neki van 16fia és 12 éves lánya.A múlt hónapban adott életet egy egészséges kisfiúnak.Ő 37 évesen is vállalta.Boldog!ha valaki úgy érzi,hogy 30 évesen jött el az idő akkor az is jó! A lényeg,hogy felelősségteljes és méltó embert neveljünk fel!
2010. jan. 17. 01:41
 25/80 anonim ***** válasza:
80%

ma 01:41

Bocsánat elírtam.Javítok

16 éves fia és 12 éves lánya...

2010. jan. 17. 01:43
 26/80 anonim ***** válasza:
85%
dehogyis vagy elkésve. már miért lennél? én 30 leszek, és még tervben sincs a gyerek, minek rohanni, nem lóverseny ez. aki ettől az irracionális félelemtől vezérelve korábban szül, az gyakran elszúrja az egészet, és akkor nem hogy "elkésett" volna (ami nem is igaz), hanem egyenesen elszabta. :D
2010. jan. 17. 01:44
 27/80 anonim ***** válasza:
79%

engem Anyukám 38 évesen szült :) most ő 53 én 15:D bár barátnőim anyukái fiatalabbak meg stb... de engem nem zavar, Anyukám simán letagadhatna 10 évet, egészséges, fitt, egyedül tart el három gyereket és mindennap két óra edzésre jár velem.:D 30 évesen szerintem nagyon messze vagy az elkéséstől, én is 30-35 évesen szeretnék majd esetleg babát:P:)

15/L

2010. jan. 17. 01:46
 28/80 anonim ***** válasza:
62%
aki azért akar 26 éves koráig szülni, hogy a felmenői még láthassák a gyerekét, azt nem minősítem. kinek szülsz te, magadnak, vagy a többieknek? kinek az életét éled? a gyerekedtől is el fogod majd várni, hogy kezeskedjen arról, hogy még a dédunokáidat is adja a kezedbe? tudod milyen felesleges felelősségérzetet testálsz rá ezzel?
2010. jan. 17. 01:49
 29/80 anonim ***** válasza:
46%

Hát ne is minősítsd.Ugyanis ő sem minősitett másokat,csak leírta hogy szeretné,ha megérnék a felmenői az unokákat.Mi van abban rossz?Attól még nem másnak szüli..szerintem..

Mindenki akkor szül,amikor neki tetszik,úgy rendezi,ahogy neki tetszik.Nekem 26 évesen kettő volt már,az meg az én dolgom..mert nekünk így jó.

2010. jan. 17. 02:18
 30/80 anonim ***** válasza:
31%

köszi kedves utsó, h megvédtél.

a kedves támadónak csak annyi megjegyzésem lenne, hogy... ááá. a francokat fogok én még neked magyarázkodni. gondolj amit akarsz, de lehet, hogy én boldogabb leszek, mint te valaha...

2010. jan. 17. 03:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!