El van késve nagyon az a nő, aki csak 30éves korában
szüli meg az első gyermekét? (Mert csak addigra lett
biztos háttér, ház, munka, pénz, stb. )
Vááá, szeretem, hogy lepontoznak ismeretlenül.:(Hová szülnék, mikor munkanélküli vagyok? Pedagógusként olyan az életem, hogy egy évet dolgozok, aztán több hónapnyi munkanélküliség következik (létszámstop van, jóformán csak helyettesíteni vesznek fel tanárt). Párom szintén tanár, állandóan retteg mikor mondanak fel, náluk is sok a "felesleg"- az önkormányzat szerint. Kezeket fel, hányan szülnének bizonytalanba, szolgálati lakásba, segélyre? Aham, én inkább várok. Mi a gázabb, ha a gyereknek idősebb anyja van, vagy olyan aki nem tud kenyeret tenni az asztalra?
2010. jan. 18. 09:47
ez a kérdés egyértelmüen felháborodást okoz a nők körében. mert az egzisztencia meg a pénz stb.. akkor vigyétek járokereten a gyereketeket oviba:D na mindegy, senkit nem akarok leszólni, aki későn szül, de a környezetemben a 30as nők teljesen megvannak kattanva, ha még nincs gyerekük! ez nem egészséges, és ezt a természet alakitja igy, mi nem tudunk mit tenni. én 22 éves lány vagyok, és jövöre szeretnék gyereket. mindenképp fiatal anyuka akarok lenni, mert 2-t azért szeretnék. és vmikor a másodikat is meg kell szülni. fiatalon kevesebb a rizikó is, erre nem gondoltok? az alakot is könnyebb visszanyerni. ami még fontos, hogy a nagyszülök is tovább élvezhetik az unokák társaságát! az alapok meg a fészekrakás az az apa feladata! persze kell egy potenciális jelölt, az biztos, akinek érdemes szülni:), nyilván senki nem akar egyedül gyereket. én fiatal vagyok, csinos, tele lehetőségekkel, mégis ez a véleményem. nem a pénz fog boldogitani hosszú távon. asszem minden érvemet elmondtam!
2010. febr. 5. 19:00
Aha, a nőnek meg csak az a dolga hogy széttegye a lábát amikor "bemegy" meg amikor köjön a gyerek ugye? Ilyen buta hozzáláást még nem hallottam! Nem a kőkorban vagyunk! Igenis tessék a nőnek is dolgozni, alapokat építeni, nem csak a spermára vadászni!
Amúgy egyszerűen nem fér a fejembe hogy lehetnek ilyen buták az anyukák, hogy még azon is képesek összeveszni hogy ki mikor szül!? :O
Szerintem teljesen mindegy hogy mikor szül az ember, abban az esetben ha megfelelő helyre értkezik a gyerek.
2010. febr. 5. 19:06
csak az önnyugtatást látom a 30asok válaszaiban és az indulatot: " én 30 vagyok és nincs gyerekem kit érdekel, ráérek..." ha nektek igy jó... csak nyugi:D
2010. febr. 5. 19:17
Hogy milyen gyerekesek vagytok xD Így lealázni magatokat... oO
Én meg mondhatom azt, hogy neked meg a szemed láttára fog megöregedni és meghalni a gyereked ha olyan fiatalon szülöd. Bár megint elmondom hogy egyik csoporthoz sem tartozok....
2010. febr. 5. 19:21
gyerek után is lehet menni dolgozni és "karriert építeni"! az a gyerek óvodába megy és az anya is felszabadul arra az időre! azt hiszitek megáll akkor az élet? egy gyerekkel is lehet jönni-menni, nem kell egész nap otthon ülni! látszik, hogy még igazi kisbabát sem láttatok! nyilván kell a lakás, de nem elég ha a pasinak van lakása? manapság melyik halandó nő képes ilyen válságos helyzetben összekuporgatni egy lakásra? szóljon és kezetcsókolok neki... ha erre várnék, tényleg nem szülnék még 20 évig! elég ha megvan a megbizható partner! és a buta hozzászólás meg azoké akik a karriert, milliókat és egyéb feminista hülyeségeket kiáltanak... ezek a nők általán csúnyák és talán még sosem láttak férfit! akkor ne szóljanak hozzá az Anyák táborához... szüljetek csak 40 évesen, akkor majd igazán elvágja a karriered egy down-kóros gyerek! akkor tényleg 20 évig egész nap nem mozdulhatsz mellőle! okostojás...
2010. febr. 5. 19:25
19.06 os hozzászólás undorító. a nő elsődleges feladata a gyereknevelés és ez nem egyenlő a spermára váró széttett lábakkal!
2010. febr. 5. 19:27
Akkor legközelebb válogasd meg a szavaid! És majd ne gyere ide sírni, hogy ki vagy szolgáltatva a 10 gyerekeddel a gyagya, verekedős, alkoholista férjednek, mert neked nincs semmid, minden az övé!
A nő az nő, nem állatok vagyunk, az az elsődleges feladata mindnekinek amit annak választ! Azért mert valaki nő még kötelező neki szülni és gyereket nevelni egész életében, hogy a férif tartsa el! Tényleg szánalmas vagy, hogy ilyeneken veszekedsz a többi ideges anyukával! Mit fáj az neked hogy más mikor szül? Azért mert te valamit jónak tartasz még nem kell másokra is erőltetni, hogy rajta szüljön mindenki 17 évesen és aki 30 évesen szül az h*lye! Az a hülye aki ilyen indulatosan ír, csak azért mert valaki máshogy gondolkozik...
2010. febr. 5. 19:34
Tehát ha nem tetszik más undorító válasza akkor ne írkálj ilyeneket kislány: "az alapok meg a fészekrakás az az apa feladata! persze kell egy potenciális jelölt, az biztos, akinek érdemes szülni:)" Kis buta, beképzelt. :D Remélem sokáig nem jön össze neked a gyerek mert még van mit tanulnod és akkor legalább magad is utálhatod olyan gyerekes indok miatt, hogy későn szülsz :P
2010. febr. 5. 19:36
köszi a jókivánságokat. én már megtaláltam a párom, szerencsére mindkét oldalról megvannak az anyagi alapok, néhány hónapja voltam terhes, mert már akarunk gyereket, csak sajnos elvetéltem, ezért halasztom a következőt. kössz a jokivánságokat, annál boldogabb leszek! neked meg jó vadászást, talán neked is jut egy kampó!:D
2010. febr. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések: