Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?
Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?
Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!
Én nem tartom magam hibásnak! És mért baj ha akit szeretünk azt megóvjuk a rossztól, vagyis próbáljuk megóvni lebeszélni dolgokról?
Ha a te párod mondjuk bankot akar rabolni hülye példa de mondod neki menny csak, a te életed?
Egy kicsit mas nezopontbol irok. Nekem az apam kerult bortonbe tobbszor. Sokaig egyaltalan nem ismertem, mar boven iskolas voltam, amikor talalkoztam vele. Ott ismertem meg, beszelon. Par evig probaltunk valamilyen kapcsolatot kialakitani, azota vele es a szuleivel is megszakitottam minden kapcsolatot(ok vittek be hozza). Hatalmas trauma volt, a mai napig panikbeteg vagyok, jarok pszichiaterhez es gyogyszert szedek. Nem kivanom senkinek, hogy ezt atelje.
Ez is ugy kezdodott, mint amit irsz, hogy "artatlan"(nyilvan sokadjara is....), eltunesek, hazodozasok. Edesanyam viszonylag kicsi koromban ujrahazasodott, hala nekik egy normalis, ertelmisegi csaladban nottem fel.
Ha szeretnel nyugodt eletet elni, vagy majd gyereket, szerintem hagyd ott :( Nagyon nehez meghozni egy ilyem dontest, meg nekem a gyerekekent is az volt, de biztos, hogy jobban jarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!