Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?
Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?
Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!
3 éve voltunk együtt, el voltam jegyezve, de semmit nem tudtam a kis ügyleteiről, mikor letartóztatták. 7 évet kapott mindenféle csalásért, hamísításért. Nekem ezzel teljesen elvesztette a bizalmamat, hatalmasat csalódtam benne. Kb. 1 hónappal a letartóztatása után tudtam beszélni vele, bizonygatta, hogy szeret, ne hagyjam el stb, de szakítottam vele.
Nem volt semmi gyanús amíg együtt voltunk, de utána derült ki mennyi pénzt keresett a hátam mögött ezzel, amit szerencsjátékokra költött. Albérletben laktunk, nem az volt, hogy azért tette ezeket, hogy mi jó színvonalon éljünk vagy hasonló, hanem hogy a szenvedélybetegségét elégítse ki. Milliókat keresett ezzel és szórt el, amiből én semmit se láttam. Lényegében egy titkos élete volt. Azóta eltelt 4 év, nem beszéltem vele, kiköltöztem külföldre új életet kezdeni, de nagyon nem tudok megbízni az új emberekben. 2 évet leéltem egy emberrel, akinek ennyi titka volt és nem sejtettem. Nem kicsit éreztem magamat hülyének, hogy egy ilyen kétes embert szerettem a tudtom nélkül.
Nekem a családom segített nagyon sokat ezt átvészelni, végig mellettem voltak utána. Illetve egy barátnőm volt, aki éppen szingli volt abban az időben és másik munkahelyet is keresett, aki kiköltözött velem, mert nem volt nagyon ami oda kötötte volna. Az első 2-3 hónap volt, ami igazán borzalmas volt, akkor derültek ki a részletek, hogy mi is történt igazából. Kellett 1-2 év, de már nagyjából jól vagyok és túltettem magat a történteket, habár nagyon nehezen bízok meg másokban azóta.
az én párom is olyanokat ír, hogy néha azt hiszem valami mesében él..
nemrég hívtam fel a figyelmét arra, hogy nézze már kicsit reálisabban a dolgokat...
kint az ÉLET várja..
szerintem azért azt is figyelembe kell venni, hogy aki lelkileg tényleg nem olyan erős azt valóban összetör odabent... és az álmok a célok, szerintem én véleményem szerint jó dolog, hiszen van mért kitartania... nekem spec. jól esik olvasni az ilyen célokat álmokat, mert ha nevezhetjük optimizmusnak - reménynek, az építő jellegű és kitudja mik válnak ezáltal valóra! pl. utazás, mit fogunk csinálni ha haza jön, munka... stb. ezek az álmok könnyebbé teszik a minden napjaikat!
Nekünk ide kint rosszabb, abból a szempontból, hogy nekünk nem csak egy gonddal kel szembe nézni, hanem ezer más problémánk van a valós életben.
Nekik is nagyon rossz, hiszen teljesen elzárják őket a külvilágtól, és nem hogy ezzel segítik őket... még jobban összetörnek... többsége épp emiatt vissza is kerül rövid időn belül.
Azért mindig vannak, rossz és jó tapasztalatok, nem feltétlen lesz az ember a börtön után ugyan olyan! Vagyis remélem! :) De ezer szép történetet lehet olvasni! Remélem mindenkinek a párja szerelme, meghálálja azt a szeretetet és azt a kitartást amit mi tanúsítunk irántuk!
Egy igazi kincs az ilyen ember, aki a végsőkig kiáll a párja mellett és támogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!