Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek került már a párja/s...

Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?

Figyelt kérdés

Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?

Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!

2014. júl. 24. 22:06
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Nyilván vannak olyan helyzetek és történetek ahol valóban megfontolandó! Én spec. csak attól félek, hogy nehogy olyan legyen mint régen, hogy nehogy még egyszer hülyeséget csináljon! MErt akkor sajnos már én sem tudok ennyi erőt belefektetni akkor eljátszotta azt az egy esélyt! Remélem ami munkát belefektetek a kapcsolatba... annak az 1% is elég lenne! :)) Ezt mi döntöttük el, hogy mellettük állunk továbbra is, és megértem azt is akinek ez már nem megtűrhető!
2015. ápr. 16. 21:27
 52/64 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván. És nyilván nem lehet börtönbe kerülni a semmiért ártatlanul. Felelősségteljes ember nem kockáztatja ezt meg semmiért, sem pénzért, sem hatalomért, egyáltalán semmiért, mert gondol azokra akik szeretik, akiket ő szeret, a jövőre, hogy azután már nem lesz feddhetetlen, egy erkölcsit még egy sem kaphat. De amúgy is alap, hogy nem hazudik, nem keveredik olyan ügyekbe amikkel a szabad életét, a megélhetését, a másik belevetett bizalmát kockáztatja. Az nagyon ritka, hogy valaki úgy kerüljön ebbe a helyzetbe, hogy ártatlan, átvágták, mások befolyására tesz olyat, aminek börtön a következménye.
2015. ápr. 17. 08:10
 53/64 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi, jav: Még egy erkölcsit sem kaphat.

Amúgy én a rengeteg hazugságot, az önzőséget nem tudnám megbocsátani, és nem is akarom. Gondol az ilyen ember magán kívül másra is?! De azt elvárná, hogy az általa kavart sz@rba kitartson mellette a másik úgy, hogy ő átvágta, becsapta, hazudozott neki. Én sem tudnék hinni abban, hogy ha kikerül is, nem fordulhat elő ez máskor. Olyan életet meg nem szeretnék, amiben nem bízhatok a páromban.

2015. ápr. 17. 08:14
 54/64 anonim válasza:
86%
dik má é n má ütem
2015. júl. 3. 20:09
 55/64 anonim ***** válasza:
79%
Ne haragudj, de megkérdezhetem mi lett a történet vége? Ha kiemelted a kérdést, gondolom még aktuális. Köszönöm :)
2015. júl. 20. 20:39
 56/64 A kérdező kommentje:
Azért emelem ki, hogy mások is akik esetleg hasonló szituációban vannak, olvashassák! Egyébként lassan mint látod a dátumból, egy éve börtönben van, de a kapcsolatunk tökéletes, és mindig nagyon szeretjük egymást! :)
2015. júl. 20. 21:44
 57/64 anonim ***** válasza:
45%
Ez nagyon jó, remélem a ti kapcsolatotoknak csak jót tesz a távolság. Gratulálok, és köszönöm :)
2015. júl. 21. 04:36
 58/64 anonim ***** válasza:
52%
És még meddig lesz bent?
2015. júl. 21. 20:55
 59/64 A kérdező kommentje:
december ha minden igaz
2015. júl. 21. 22:15
 60/64 anonim ***** válasza:
74%

"sokkal jobban kellett volna figyelnem rá... bár eddig is nagyon figyeltem rá és mindig próbáltam megakadályozni, hogy rossz társaságba keveredjen... de mindhiába... "

Na kérdező! Miért kellett volna jobban ráfigyelned? Ki is ő? Gyermeknek nézed, akire rá kell figyelni? Úgy érzed, mulasztást követtél el?

Nem tudtad megakadályozni, hogy rossz társaságba keveredjen?

Úgy érzed te vagy a hibás? Rossz hír kell közölnöm, te egy bűnöző társfüggője vagy! Olvasgass a társfüggésről!!! Fordulj pszichológushoz sürgősen!!!

2015. aug. 1. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!