Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek került már a párja/s...

Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?

Figyelt kérdés

Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?

Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!

2014. júl. 24. 22:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 mi a fene ***** válasza:
84%

Ilyen esetben nem lehetett volna felfüggesztett, vagy pénzbírság ? Hol laksz ? Kecskeméten van egy olyan börtön Wéber Ede utcai, ahonnan ki lehet járni az ilyeneknek-aki nem rablógyilkos.Beszélj az ügyvédeddel, sosincs késő !

Van aki hétvégén jár haza, nézz utána ! sajnállak, ennyit tudtam segiteni !

2014. nov. 7. 15:55
 42/64 anonim ***** válasza:
77%
Most le fogtok pontozni, de komolyan nem ertelek titeket. A parotok bortonbe kerult es ti itt sirankoztok, hogy jaj, mennyire szeretitek, latni akarjatok stb. "Van egy szenvedelyes masik enje" pfff... Egy csalorol beszelunk, konyorgom. Szamomra itt erne veget a kapcsolat, nem kell nekem bunozo, valahogy nem fer bele az ertekrendembe. Kulonosen ugy nem kene, hogy egyszer csak eltunik es a google-n talalom meg, hogy bortonbe kerult, persze nekem egy szot nem szolt. Itt erne veget a bizalom egyszer es mindenkorra. Legyen mar egy kis onbecsulesetek!
2015. jan. 21. 10:54
 43/64 anonim ***** válasza:
87%

aki börtönbe kerül nemigen tud szólni és lehet, hogy hónapokig..

amúgy valakinek szabadult már a párja?

2015. jan. 21. 11:13
 44/64 anonim ***** válasza:
25%
*max az anyját felhívhatja és ha a drága bnő nem is ismeri anyukát, jóhogy a google-n fog rátalálni..ami érdekes, hogyan..?
2015. jan. 21. 11:14
 45/64 anonim ***** válasza:
76%
Nyilvan ugy gondoltam, hogy elotte kene szolni, hogy gaz van, nem eljatszani, hogy egyszer csak eltunik.
2015. jan. 21. 11:28
 46/64 anonim ***** válasza:
61%
uvarlási szakaszban senki nem mutatkozik be, hogy bankrabló vagyok, mindenki a szebbik arcát mutatja, később nyílik meg mindenki
2015. jan. 21. 11:47
 47/64 anonim ***** válasza:
49%
Termeszetezen, ezt senki nem tagadja. Errre irtam, hogy itt viszont elvagna elottam magat a pasi. Nyilvan senki nem mutatkozik be bankrablokent, de se a hazugsag, se a buntetett eloelet nem fer bele nalam egy kapcsolatba, szoval ezen a ponton szakitanek.
2015. jan. 21. 11:58
 48/64 anonim ***** válasza:
55%

Előző válaszolónak.

A kérdés az volt,hogy miként viselted hogy párod börtönben van,volt.

Nos nem értem te minek írsz ide,nem az volt a kérdés,hogy összejönnél e vagy szakító ok lenne e a börtön.

2015. jan. 23. 20:20
 49/64 anonim ***** válasza:
67%
Off... Hogy a francba lehet valakit várni aki átvert? Az, hogy titkolta az biza átverés, amiatt h szeret?, aha, vagy azért, hogy ne bukjon le... Ti arra nem gondoltok, hogy a nagy várogatás után kijön a börtönből s még munkát se fog találni? Aztán el kell tartani, aztán megunja, hogy nincs pénze s megint csinál vmi hülyeséget s kezdődik elölről minden. Én megértem, hogy nagy szerelem s minden de nehogymár egy börtöntöltelékre várogasson az ember lánya/fia azért, hogy utána megint átverje a fejét. Én amíg üldögél hagynám hadd gondolkozzon, aztán ha kijött álljon meg a lábán, bizonyítson s utána beszélgetünk.
2015. ápr. 16. 16:17
 50/64 anonim ***** válasza:
71%
Az én férjem még nem került börtönbe, de erősen gondolkodok, hogy oda juttatom. Amennyit hazudott nekem évekig, sokmilliós anyagi károkat okozott. Utólag megtudtam, hogy 2 munkahelyétől sem ártatlanul menesztették. Találtam a holmijai között írásbeli fegyelmit, hogy a tudtával kerültek ki nagy értékek a cégtől ahol dolgozott. Mivel felső vezetői pozícióban volt, és tudta, meg kellett volna akadályoznia. Vagy ki tudja, talán benne is volt. Sok év házasság, és 2 közös gyerek után kellett rájönnöm, hogy akit imádok, és ő is imádott (elvileg) bennünket, egy aljas, hazudozó, felelőtlen ember. Ráadásul úgy derültek ki a dolgai, hogy kiment külföldre dolgozni, és a kezembe kerültek általa felvett, és nem fizetett hitelekről felszólítások, végrehajtások, az itthon maradt cuccait meg átkutattam. Soha nem szoktam ilyet tenni, de már bánom. Ilyen embertől mit lehetne várni? A bálást természetesen beadtam, eszembe nincs vele többet az életünket folytatni. Most verem a falba a fejem, hogy hogy lehettem ekkora marha, hogy vakon hittem neki, bíztam benne ennyi évig.
2015. ápr. 16. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!