Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek került már a párja/s...

Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?

Figyelt kérdés

Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?

Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!

2014. júl. 24. 22:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
61%
Köszi a lepontozást:) akkor most pontozzatok fel!!!:)
2014. júl. 24. 22:11
 2/64 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg az szörnyűbb volt, amit elkövetett. Persze nem neki, hanem a sértettnek.
2014. júl. 24. 22:26
 3/64 A kérdező kommentje:
nyilván megértem ezt a hozzászólást is...
2014. júl. 24. 22:29
 4/64 anonim ***** válasza:
55%
Nem mindig az kerül börtönbe, aki bűnös.....
2014. júl. 25. 07:04
 5/64 anonim ***** válasza:
92%

Amikor összejöttünk ,a kapcsolatunk elején elmondta,hogy van egy ügye,és letöltendő börtönbüntetést is kaphat érte,4 hónapja voltunk együtt,mikor megkapta az ítéletet 9 hónapot.

Készültünk rá,mindent megbeszéltünk,legalábbis ezt hittük...

Nagyon rossz volt,főleg az eleje ,nem tudtam semmit róla hetekig,míg a kapcsolat tartóit vissza nem küldtem neki.

Addig nem írhattam neki ő sem nekem és nem tudott telefonálni.Aztán belejöttünk,mindennap írtam neki és 3 naponta fel adtam a levelet,a levél nagyon fontos lett nekem is,de neki még jobban.Telefonálhatott is 1 héten többször ,persze ez pénz függő ott is,5 percet beszélhetünk ilyenkor,havi egyszeri találkozó,1 órára,egy nagy teremben ahol több százan lehetünk,velem szemben ült nem mehettem át hozzá,de megérinthettük egymást.Egy ölelésért elment volna a pokolba is,nem csak a börtönbe.A mi szerelmünket csak megerősitette a távolság a börtön,azóta is együtt vagyunk több,mint 6 éve már...

Ki lehet bírni ezt ,de sok mindentől függ,ki hogy viseli,ki hogy éli ezt meg stb..és az sem mindegy mennyi ideig tart ez a helyzet.

2014. júl. 25. 20:01
 6/64 anonim ***** válasza:
94%
Én a mai napig nem tudtam feldolgozni a történteket... 5 éve már, hogy elvitték a kommandósok. Hónapokig nem voltam beszámítható, egyszerűen fel sem fogtam mi történik. Most már úgynéz ki rendeződik az életem, de minden egyes nap kísért ez a szörnyűség. A férjem, a gyermekem apja egy nap reggel eltűnik az életemből, mintha meghalt volna... Azt sem tudom kivel éltem együtt... Senkinek nem kívánom hogy átélje amit én!
2014. júl. 26. 12:45
 7/64 A kérdező kommentje:
Megértelek, nagyon nehéz lehet, nekem is ugyan ez a problémám. Semmit nem mondott el nekem mit tett, titkolta, próbált nyilván nem belekeverni stb. Bár éreztem hogy valami nincs rendben, aznap szomorúnak láttam de azt mondta csak fáradt, az utolsó emlékem mikor haza vitt és a kocsiból egy puszit küldött... és elment minta ha érezte volna. Nekem már aznap este fura volt, mert mindig skypon beszéltünk ha haza ért.. de nem jött másnap délután 1.ig vártam, akkor lett gyanús... be írtam a nevét a google-ba és kidobta hogy előzetesbe tették :( végül össze állt minden kép... hogy mért volt szomorú stb... :( sajnálom, bár nyilván nem kellett volna megtenni amit megtett... és vállalnia kell tetteit... bár oka nem volt csalást végrehajtani... rendezett anyagi körülmények közt él... nagyin rendes és jó ember... csak van egy ilyen szenvedélyes másik éne vagy nem tudom :S nem tudom elhinni h ilyenre képes... és ami a legrosszabb... bevitték a szüleit sem értesítették mert nem kérte... Kérdem én... valaha nekem adni fog kapcsolat tartói jogot? Minden esetre én azóta 3 napja folyamatosan próbálok valamit kitalálni de nem tudok... mindennek utánaolvasok jogoknak stb... ügyvédeknek írok... de sajnos csak közeli hozzátartozók család bízhat meg ügyvédet...
2014. júl. 26. 12:56
 8/64 A kérdező kommentje:
+ annyira össze nőttünk mindent együtt csináltunk szinte, hogy tényleg olyan mint ha az egyik felem jelenleg megszűnt/meghalt volna... nem beszélve óvodás korom óta ismerem
2014. júl. 26. 12:57
 9/64 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is börtönbe van a barátom. Már több mint másfél éve.

Az első félév szörnyű volt, sok mindent nem tudtam, mert nem mondta el kint, alig akart beindulni a kapcsolattartói, csak 3 levél futott köztünk kb, telefon, beszélő egyáltalán nem volt. Utána javult a helyzet, minden héten írunk egymásnak levelet, meglepjük egymást apróságokkal, viszonylag sokat lehet beszélni telefonon, havi 2 beszélőnk van ahol van ölelés+csók is. Szerintem nagyon nehéz bírni nem kívánom senkinek. Nekünk is javult a kapcsolatunk sokkal bizalmasabb (nyilván azóta átbeszéltünk mindent) és mélyebb. Ez az igazi feltétel nélküli szerelem. Sajnos még nem zárult le az ügy, elég súlyos, ha sokat kap valószínűleg nem tudom megvárni, de nagyon igyekszem kitartani mellette.

Ha a szüleit, esetleg testvéreit megkeresed talán tudsz neki üzenni hogy küldjön neked kapcsolattartást, de nagyon gondold át, mert ha nem akarsz vele komoly kapcsolatot a későbbiekben, akkor nem éri meg neked ez lelkileg, se őt hülyíteni... felesleges. Jól gondold meg, ha nem vagy biztos benne, akkor hagyd.

2014. júl. 27. 20:15
 10/64 A kérdező kommentje:

nagyon szeretem, most h bekerült minden átértékelődött felerősödött bennem minden amit iránta érzek, de ez lehet a hiány miatt... de sok dologra rájöttem még emellett... hogy mindig bizalmatlan voltam vele... bár okkal, de nem kellett volna... mindig a javamat akarta :( sokkal jobban kellett volna figyelnem rá... bár eddig is nagyon figyeltem rá és mindig próbáltam megakadályozni, hogy rossz társaságba keveredjen... de mindhiába...

Ez a levelezés csak akkor működik, ha van kapcsolattartói?

Ha kapok ilyen engedélyt, akkor mikor találkozni lehet vele egy hónapban hány látogatást fogadhat? Illetve hány emberrel tarthatja a kommunikációt? Mert ha mondjuk szülei és én... nem tudom kit választana... :(

2014. júl. 27. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!