Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?
Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?
Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!
Kapcsolattartói papírt sok embernek küldhet,tehát sok emberrel levelezhet.
A látogatásra is 2-3 ember mehet úgy tudom..
Legalábbis annak idején én apósommal mentem mindig.
De neki ott bentről kell küldeni papírt,hogy ki mehet hozzá.aki nincs a papíron azt nem engedik be látogatóba se.
Hú, 6., akinek a kommandósok vitték el a férjedet... Kemény próbatétel. Hogy tudtál segíteni magadon, hogy túléld lelkileg? A gyereknek hogy sehítesz megemészteni? Mit követett el a férjed, hogy így rárontottak a családja körében?
Elváltál, vagy mi lett, hogyan hatott ez a kapcsolatra?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de olyan felkavaró, amit írsz. Hogy az ember nem tudja, kivel köti össze az életét...
én párom lassan 1 éve van bent, lassan azt sem tudom mit írjak neki, valahogy nincs mit mondanom
panaszkodni nem akarok, érzelgősködni szintén nem, néha mesélek a gyerekről és ennyi.
mintha kezdene vége lenni..
Hát sajnálom, ha szereted mindenféle képen, szerintem támogasd és várd meg. Ha már semmit nem érzel lehet jobb lenne túltenned magad.
A levelezéssel kapcsolatban, véleményem szerint egyáltalán nem gáz panaszkodni, egy 10 éve börtönben ülő személy azt írta egy fórumon ami nagyon igaz, hogy nekik fogvatartottaknak csak egyetlen egy problémájuk van, a hiány semmi másra nincs gondjuk... nekünk akik kint élünk bizakodunk reménykedünk rengeteg akadállyal szembe kell néznünk az életben, nem csak a hiánnyal... épp ezért véleményem szerinte, nyilván ápolni kell a bennlévőt mert nagyon rossz lehet lelkileg ott bent... de szerintem nyugodtan elpanaszolhatnád saját gondodat is... mert nem csak magával hanem a családjával is ha szabad így mondani kicseszett... Remélem minden megoldódik nálatok is! :) és ha kiszabadul és te is úgy akarod ismét boldogok lehettek! :)
én meg pont azt gondolom nem látja majd, ahogy járni tanul, nem hallja majd az első szavait, szerintem nem is szereti a gyereket, hisz nincs is vele és olvastam a férfiakban akkor alakul ki az apai ösztön, ha kezükben tartják, ill ha vele vannak.
a problémák, meg hogy milyen nehéz, szerintem az sem hatja meg, pláne, hogy ő csak ül és semmit nem is lát ebből, semmiből nem is veszi így ki a részét.
ha kijön az lehet, hogy csajozni for, ez nem téma ugyan, dehát nem várhatom, hogy szerelmesen álljon majd a kapuban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!