Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek került már a párja/s...

Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?

Figyelt kérdés

Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?

Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!

2014. júl. 24. 22:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
98%

Kapcsolattartói papírt sok embernek küldhet,tehát sok emberrel levelezhet.

A látogatásra is 2-3 ember mehet úgy tudom..

Legalábbis annak idején én apósommal mentem mindig.

De neki ott bentről kell küldeni papírt,hogy ki mehet hozzá.aki nincs a papíron azt nem engedik be látogatóba se.

2014. júl. 28. 16:55
 12/64 A kérdező kommentje:
reménykedem hogy kapni fogok...
2014. júl. 28. 18:28
 13/64 anonim ***** válasza:
97%
Az előző jól írta a dolgokat. Igazából előzetesbe nehezen engedélyezik a kapcsolattartást, illetve a családdal megadják hamar, de sok emberrel nem, mivel még tart a nyomozás. Bár amikkel vádolják és elismerte akkor szintén másabb a helyzet. Remélhetőleg téged is és a családot is engedélyezik. Idővel meg tényleg akárhány emberrel felvehetné a kapcsolatot. Amit kiküldi neked és aláírva visszaküldöd csak utána indulhat be minden. Levelet bármennyit küldhetsz, akár minden nap is írhatsz. Nekünk havi 2 beszélő van, de ha van jutalma akkor akár 3 is lehet. A beszélő előtt küld neked papírt, azon rajta van mindenféle "szabály" és ezek eltérhetnek a bv intézetek között, de nálunk úgy van hogy két 18 éven felül személy mehet egyszerre.
2014. júl. 28. 18:36
 14/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítenek ezek a hozzászólások!
2014. júl. 28. 19:09
 15/64 anonim ***** válasza:
91%

Hú, 6., akinek a kommandósok vitték el a férjedet... Kemény próbatétel. Hogy tudtál segíteni magadon, hogy túléld lelkileg? A gyereknek hogy sehítesz megemészteni? Mit követett el a férjed, hogy így rárontottak a családja körében?

Elváltál, vagy mi lett, hogyan hatott ez a kapcsolatra?

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de olyan felkavaró, amit írsz. Hogy az ember nem tudja, kivel köti össze az életét...

2014. júl. 31. 15:55
 16/64 anonim ***** válasza:
94%
Kedves utolsó, én nem a 6-os vagyok, de manapság már rengetegszer a TEK-eseket hívják segítségül a "bűnözők" elfogásakor. Elég 1 rablás ha biztosak a dolgukban, rárontanak, nem hiába ezek miatt módosították a BTK-t is, mert rengeteg rablás van az országban. Ezt csak amiatt írtam, hogy nem feltétlen kell olyan nagyon komoly dolognak történnie pl. emberölés. Mielőtt valaki lepontozna, igen tudom, a rablás is elég komoly és súlyos.
2014. júl. 31. 21:44
 17/64 anonim ***** válasza:
98%

én párom lassan 1 éve van bent, lassan azt sem tudom mit írjak neki, valahogy nincs mit mondanom

panaszkodni nem akarok, érzelgősködni szintén nem, néha mesélek a gyerekről és ennyi.

mintha kezdene vége lenni..

2014. szept. 11. 13:02
 18/64 anonim ***** válasza:
93%
*meg pont akkor vitték el, amikor veszekedtünk nagyon csúnyán, akkor úgy voltam vele, hogy helyettem adta a pofont az élet
2014. szept. 11. 13:03
 19/64 A kérdező kommentje:

Hát sajnálom, ha szereted mindenféle képen, szerintem támogasd és várd meg. Ha már semmit nem érzel lehet jobb lenne túltenned magad.

A levelezéssel kapcsolatban, véleményem szerint egyáltalán nem gáz panaszkodni, egy 10 éve börtönben ülő személy azt írta egy fórumon ami nagyon igaz, hogy nekik fogvatartottaknak csak egyetlen egy problémájuk van, a hiány semmi másra nincs gondjuk... nekünk akik kint élünk bizakodunk reménykedünk rengeteg akadállyal szembe kell néznünk az életben, nem csak a hiánnyal... épp ezért véleményem szerinte, nyilván ápolni kell a bennlévőt mert nagyon rossz lehet lelkileg ott bent... de szerintem nyugodtan elpanaszolhatnád saját gondodat is... mert nem csak magával hanem a családjával is ha szabad így mondani kicseszett... Remélem minden megoldódik nálatok is! :) és ha kiszabadul és te is úgy akarod ismét boldogok lehettek! :)

2014. szept. 11. 13:54
 20/64 anonim ***** válasza:
72%

én meg pont azt gondolom nem látja majd, ahogy járni tanul, nem hallja majd az első szavait, szerintem nem is szereti a gyereket, hisz nincs is vele és olvastam a férfiakban akkor alakul ki az apai ösztön, ha kezükben tartják, ill ha vele vannak.

a problémák, meg hogy milyen nehéz, szerintem az sem hatja meg, pláne, hogy ő csak ül és semmit nem is lát ebből, semmiből nem is veszi így ki a részét.

ha kijön az lehet, hogy csajozni for, ez nem téma ugyan, dehát nem várhatom, hogy szerelmesen álljon majd a kapuban...

2014. szept. 11. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!