Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?
Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?
Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!
csak más kapaszkodónak lenni és más társnak.
amúgy nem azért kerülnek vissza mert összetöri őket a börtön, hanem mert az élet töri őket össze.
nem tud legálisan, rendszerben, szabályok, határok között élni
menekulj szaaldj most meg lehet
ha csak nem ennyit ersz hogy egy bortonviselt ember parja legy
hat te nagyon hiszekeny vagy meghalaja?
dehogy talan megkosozni aztan egy ido utan siman tovabblep
megvaltozni nem fog max egy ideig
levelben azt irsz amit nem szegyelsz de az elet egesz mas
nem is tudom hol írta egyik válaszoló itt, de szerintem ez érvényes, ott fogjátok folytatni, ahol abbahagytátok, kicsivel sem előrébb, max annyival, hogy tudja, totál az ujja köré csavart, mert várod, mint a meszes.
ilyenkor elzárva ők totál lelkisek, sokkal nyitottabbak, őszintén szeretnek, megsebzettek.
kint sépen lassan,akár 1 hét alatt már vissza is áll normálisba.amilyen volt eredetileg.
a céltalanság lesz az első számú problémája. mit tegyen, amiből pénz lesz, hogy éljen meg, hol lakjon, stb stb
Hát lehet igazatok van... :( de nekem az is megfelel ha olyan lesz mint régen mármint, hogy ugyan úgy szeressen! De remélem azért a hibáiból ott bent tanult és soha nem követ el semmi mást!
Köztünk akkor és most is nagy a szeretet, csak most jobban előtör belőlünk! Szóval csak ebben bízok, hogy ez így is marad!
De lehet, aztán nektek van igazatok, de ti ezt tapasztalatból írjátok? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!