Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek került már a párja/s...

Valakinek került már a párja/szerelme előzetesbe/börtönbe, ha igen, hogy viselted?

Figyelt kérdés

Mesélnétek részletesen, hogyan vészeltétek át ezt a szörnyű dolgot?

Kérem a hülye megjegyzéseket kerülni!

2014. júl. 24. 22:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
98%

csak más kapaszkodónak lenni és más társnak.

amúgy nem azért kerülnek vissza mert összetöri őket a börtön, hanem mert az élet töri őket össze.

nem tud legálisan, rendszerben, szabályok, határok között élni

2014. okt. 30. 00:41
 32/64 A kérdező kommentje:
de nem feltétlen jelenti azt hogy pl. az én párom csak kapaszkodik...
2014. okt. 30. 09:16
 33/64 anonim ***** válasza:
92%
igen, vannak akiknek nincs lelki kapaszkodóra szükségük a börtönben..
2014. okt. 30. 11:13
 34/64 anonim ***** válasza:
67%

menekulj szaaldj most meg lehet

ha csak nem ennyit ersz hogy egy bortonviselt ember parja legy

2014. okt. 30. 11:35
 35/64 anonim ***** válasza:
95%

hat te nagyon hiszekeny vagy meghalaja?

dehogy talan megkosozni aztan egy ido utan siman tovabblep

megvaltozni nem fog max egy ideig

levelben azt irsz amit nem szegyelsz de az elet egesz mas

2014. okt. 30. 11:38
 36/64 anonim ***** válasza:
91%

nem is tudom hol írta egyik válaszoló itt, de szerintem ez érvényes, ott fogjátok folytatni, ahol abbahagytátok, kicsivel sem előrébb, max annyival, hogy tudja, totál az ujja köré csavart, mert várod, mint a meszes.

ilyenkor elzárva ők totál lelkisek, sokkal nyitottabbak, őszintén szeretnek, megsebzettek.

kint sépen lassan,akár 1 hét alatt már vissza is áll normálisba.amilyen volt eredetileg.

a céltalanság lesz az első számú problémája. mit tegyen, amiből pénz lesz, hogy éljen meg, hol lakjon, stb stb

2014. okt. 30. 11:55
 37/64 A kérdező kommentje:

Hát lehet igazatok van... :( de nekem az is megfelel ha olyan lesz mint régen mármint, hogy ugyan úgy szeressen! De remélem azért a hibáiból ott bent tanult és soha nem követ el semmi mást!

Köztünk akkor és most is nagy a szeretet, csak most jobban előtör belőlünk! Szóval csak ebben bízok, hogy ez így is marad!

De lehet, aztán nektek van igazatok, de ti ezt tapasztalatból írjátok? :(

2014. okt. 30. 12:24
 38/64 anonim ***** válasza:
91%
Várd ki a végét a dolognak. a párod csaló, és ha előzetesbe leültették, akkor ott annak komoly háttere van, könnyen lehet, hogy jelentős kárt okozott, üzletszerűen, bűnszövetkezetben csalt. Várd ki a végét. nehogy kiderüljön, hogy téged is átvert. pl egy bankrablónak az erőszakhoz, fegyverekhez kell értenie. egy csalónak a hazudozáshoz. kezeld óvatosabban az ügyet. Mi lesz akkor, ha leültetik?cslásért 5 évet is kaphat. Rááldoznál a legszebb éveidből ötöt a várakozásra?
2014. nov. 5. 17:29
 39/64 anonim válasza:
94%
Én csak azért írok mert előtte állok. 2, 5 évet kaptam mer rávettek egy hülyeségre, könyvelő vagyok. Figyelmetlen és naív voltam, nem voltam felelősségem tudatában. 3 kiskorú gyermekem van férjem 2009 óta ismerem nem túl szoros a kapcsolatunk, rettegve vonulok be 2 hét múlva szüleim rokkantnyugdíjasok teljesen magamba roskadttam. Nem tudom a múltat visszacsinálni, hibáztatom magam a gyermekeim miatt, nemis udom ezt sem feldolgozni sem megbocsájtani magamnak. Nem tudom, hogy fogom kibírni.:(
2014. nov. 6. 18:24
 40/64 anonim ***** válasza:
adócsalás esetleg? az nem pénzbírság, hanem letöltenő? ráadásul bűntetlen előélettel?
2014. nov. 7. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!