Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a testvérszerele...

Mit gondoltok a testvérszerelemről? Tegnap olvastam egy cikket és elég érdekes.

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
én nemitélem el .. mondtam .most ha lennne tesóm lehet elitélném ez nagyon változo
2010. jan. 8. 16:33
 52/69 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy az Ödipusz komplexus is hasonló dolog a kisgyerekek fejlődése során, az ellenkező nemű szülőre elkezdenek szerelmefélével nézni, ki akarják sajátítani, az azonos nemű szülőben a riválist látják. Ennek a "haszna", hogy alapvetően meghatározza a másik nemhez való viszonyát, párkapcsolatát, gyakorolja a nemi szerepét stb. Ilyesmit jelenthet, egy mintát, az ellenkező nemű tesó is. De normál körülmények között igencsak plátói marad az ügy.

Én is arra gondoltam, hogy nagyon össze lehettek zárva, vagy nagyon elzárva éltek a világtól...

2010. jan. 8. 16:34
 53/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nincs testvéred,nem tudhatod milyen az a testvéri szeretet! Így könnyű keverni a dolgokat. Mint már írtam nekem 2 fiú tesóm van,és mi együtt nevelkedtünk. Rajongunk egymásért,de ilyen perverz gondolat soha egyikünk fejében sem fordult meg! Ha az embert gyerekként elszakítják a testvérétől,vagy nem ismeri a közvetlen rokonokat akkor elhiszem hogy "véletlenül" előfordul az ilyen.
2010. jan. 8. 16:38
 54/69 anonim ***** válasza:
86%
Normális körülmények között nem alakul ki ilyen, és a kulcsszó a NORMÁLIS!! Az agy nincsen kiképezve végtelen számú helyzetre!!! ha sokáig avgy összezárva vele, kialakulhat, de attól még nem lesz normális dolog, és nem kifogás!
2010. jan. 8. 16:39
 55/69 anonim ***** válasza:
86%

Neeeee!!!! Szerintem igenis elítélendő!!!!

Annyi pasi és nő van, na nehogymár a tesómmal...

2010. jan. 8. 17:10
 56/69 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el, mert nem szeretek ítélkezni, de beteges.

Van 2 bátyám, egy 22 és egy 19 éves. Mindkettővel nagyon jó a viszonyom, a fiatalabbal szorosabb a kapcsolatom, nagyon jófejnek, helyesnek, meg különlegesnek tartom, de soha az életben nem jutna eszembe bármi bűnös érzést is táplálni iránta, mert együtt nevelkedtünk. Különben is, milyen beteges lenne már azzal kikezdeni, aki hasonlít rám, mert a vérrokonom. A melegeket meg ne tegyük már egy szintre ezzel a dologgal, mert nekik születhet normális gyerekük, nem lesz vérfertőzés köztük, nem nevelkedtek együtt és nincsenek közös génjeik.

16L

2010. jan. 8. 18:30
 57/69 anonim válasza:
94%
hihetetlen hogy vannak ojan emberek akik ezt megengedhetonek tartjak.ez borzaszto dolog ennel mar csak a szulo gyerek kapcsolat rosszabb.de gondolom akik a testver szerelemmel egyetertenek azoknak a szulo gyerek kapcsolat sem megrendito!
2010. jan. 8. 21:25
 58/69 anonim válasza:
85%
elnezest utolso vagyok akarom mondani,szulo gyerek szerelem, csak annyira felduhit hogy nem is neztem mit irok
2010. jan. 8. 21:26
 59/69 anonim ***** válasza:
91%

ugyan már, egy egyiptomi fáraóról se írják, hogy degenerált elmebeteg nyomorék lett volna

Kérdező, meg néhány válaszoló, ha nem tudtok semmit a történelemről, akkor inkább ne példálózzatok ezzel...

Én elítélem, egyszerűen undorodom a gondolattól.

2010. jan. 9. 11:53
 60/69 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem szép történet, igazából ez plátói szerelem, nem tudom miért hurrogjátok le őket, nem választhatja meg az ember hogy kibe lesz szerelmes.Gyereket meg nem akartak(szerencsére):D
2010. jan. 9. 23:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!